YEREL HABERLER - 11 Şubat 2015 Çarşamba 09:35

Türkiye Gazetesi Ve İhlas Pazarlama Lüleburgaz Büro Müdürü Celal Akbaş Son Yolculuğuna Uğurlandı

A
A
A
Türkiye Gazetesi Ve İhlas Pazarlama Lüleburgaz Büro Müdürü Celal Akbaş Son Yolculuğuna Uğurlandı

15 yıldan bu yana Kırklareli’nin Lüleburgaz ilçesinde Türkiye Gazetesi –İhlas Pazarlama Büro Müdürlüğü görevini sürdüren Celal Akbaş, vefat etti.
Bir süredir tedavi gören Trakya’nın ve Lüleburgaz’ın Celal Abisi Celal Akbaş, hayatını kaybetti. Etrafına ahlak timsali olan Akbaş için Lüleburgaz Sokullu Mehmet Paşa Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. Akbaş, İhlas Holding çalışanları, Lüleburgazlılar ve ailesi ve yakınlarının katıldığı tören ile öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından dualarla son yolculuğuna uğurlandı. Akbaş’ın cenazesi, memleketi Ahmetbey Beldesinde defnedildi.
CELAL AKBAŞ KİMDİR?
Celal Akbaş 20 Temmuz 1961 yılında Lüleburgaz’ın Ahmetbey kasabasında dünyaya geldi. Türkiye Gazetesine 1985 yılında Çorlu büroda gazete dağıtımıyla başladı. 1988 yılında Lüleburgaz’da gazete dağıtımına devam etti. 1990 yılında Lüleburgaz Türkiye Gazetesi Temsilcisi olarak devam etti. Daha sonra 1996 yılında koordinatör olarak görevini 1998 yılına kadar devam ettirdi. 1998 yılından bugüne kadar Türkiye Gazetesi –İhlas Pazarlama Lüleburgaz Büro Müdürlüğünü devam ettirdi. Evli ve Burak ve Ahmet Murat adında 2 çocuğu vardır.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir