YEREL HABERLER - 29 Aralık 2016 Perşembe 12:56

AK Parti Mucur İlçe Teşkilatı görevine başladı

A
A
A
AK Parti Mucur İlçe Teşkilatı görevine başladı

AK Parti Mucur İlçe Teşkilatı görevine atanan Hüseyin Güngör ve yönetimi görevine başladı.
AK Parti Genel Merkezi tarafından atanan Hüseyin Güngör’ün yeni oluşturduğu yönetim onaylandı.
Göreve başladıklarını ifade eden ve ilk toplantısında görev dağıtımı yapacaklarını anlatan Hüseyin Güngör, Türkiye üzerinde oynanan her oyuna karşı duyarlı olacaklarını ifade etti.
İHA Muhabirine açıklamada bulunan Hüseyin Güngör, “Kırşehir Mucur ilçesi olarak görevi devraldık. Allah’ım bizleri utandırmasın. Bizim öncelikli hedefimiz birlik ve beraberlik içerisinde ilçemizin her türlü sorunu üzerine eğilerek gerekli olan bütün çalışmaları yapacak ve halkın bütünlüğünü sağlayacağız.”dedi.
Türkiye üzerinde egemen olmaya çalışan güçlerin defedilmesi noktasında hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacaklarını belirten yeni İlçe Başkanı Güngör, “Ülkemiz üzerinde oynanan her oyunun farkındayız. Fedakar olacak ve tek vatan ideolojimiz için gerekli olan her fertle birebir görüşeceğiz. Allah üzerimizde oynanan her oyunu görebilmemiz için bizlere açıklık versin. Bizden önce görev yapan arkadaşlarımıza da yeni yönetim olarak teşekkür ederiz.”diye konuştu.
İlçe Başkanı Hüseyin Güngör’ün yeni yönetimi ise şöyle;
“Süleyman Durmuş, Oguzhan Gündüz, Haluk Türkoğlu, Savaş Ünsal, Güler Gürler, Hacı Ömer Şahan, Yüksel Şahan, Mustafa Başer, Yılmaz Sarıyıldız, Aslan Ünsal, Yüksel Meçu, Mustafa Biçiçi, Davut Çalık, Necla Şahin”
Bunlar Da İlginizi Çekebilir