YEREL HABERLER - 21 Haziran 2016 Salı 09:10

Başkan Bahçeci Ramazan Buluşmaları İle Halkın Taleplerini Yerinde Alıyor

A
A
A
Başkan Bahçeci Ramazan Buluşmaları İle Halkın Taleplerini Yerinde Alıyor

Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, düzenlediği ramazan buluşmaları ile sorunları yerinde inceliyor.
Yenice Mahallesi sakinleri ile bir araya gelen Bahçeci, talepleri yerinde dinleyerek çözüm önerilerini dinledi.
Ramazan ayının kardeşlik, sevgi,dayanışma ve paylaşma ayı olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Bahçeci, İnsanlığa bolluk ve bereketin geldiği bir ayda mahalleli ile bir arada olarak çalışmaları ve eksiklikleri yerinde tespit ettiğini söyledi.
Belediye Başkanı Bahçeci, “İnsanlar sofralarını, ekmeğini, sevgisini, muhabbetini paylaşırsa daha kıymetli hale gelir. Millet olarak her zaman yardımlaşmayı, dayanışmayı en üst seviyede yaşayan bir milletiz. Hem dinimizin gereği hem de geleneklerimizin gereği olarak bunu en güzel şekilde yaşıyoruz. Ramazan ayı da buna bir vesile oluşturuyor. Ben de bugün burada sizlerle birlikte olmaktan mutluluk duyuyorum.”dedi.
Belediye olarak manevi hazza uygun şekilde program hazırladıklarını belirten Bahçeci, “Her yıl olduğu gibi bu yılda toplumun bütün kesimlerini kucaklayan etkinliklerle sizleri buluşturacağız. Her yıl yaptığımız gibi çocuklara iftarımızı yine yapacağız. Ramazan ayının 15. Günü, İslam Birliği Teşkilatı’nın desteğiyle “Dünya Yetimler Günü” olarak kutlanıyor. Ortalama 2 bin 500 katılım oluyor. İftar programız Park Bahçeler Müdürlüğünde gerçekleşecek. Hayır Evimiz ramazan ayında yardımlarına devam edecek. Bunun yanı sıra hayırsever vatandaşlarımızın desteklediği ve Belediyemizin organize ettiği iftarlarımız her gün Cacabey Meydanı’nda devam ediyor. Her akşam bin kişiye iftar veriyoruz. Hayır sahiplerine böyle güzel bir etkinliğe vesile oldukları için de çok teşekkür ediyoruz. Ramazan iftarlarımız belirli mahallelerimizde devam ediyor. Böylelikle mahalledeki vatandaşlarımıza ulaşacağız. Bunların yanı sıra ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız, öğrencilerimiz, yaşlılarımızla da iftar programları düzenleyeceğiz. Bu ay içinde hastanede kalan vatandaşlarımızı da ziyaret ederek onların yalnız olmadığını hep onların yanında olduğumuzu göstereceğiz. Ayrıca Kuran Kurslarındaki öğrencilerimizi ve esnaflarımızı da ziyaret edeceğiz. Kadir Gecesi programımızı Ahi Evran Camiinde gerçekleştireceğiz. Caminin önünde mevlid-i şerif ve Kuran-ı Kerim tilaveti programı yapacağız. Bu Ramazan’da da titizlikle hazırladığımız programlarımıza, genç - yaşlı, kadın erkek bütün hemşerilerimizi davet ediyorum. Ramazan’ın manevi ikliminden bütün şehir olarak nasiplenmemizi, Rabbimden niyaz ediyorum. Ramazanın İslam Alemi’ne ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini Allah’tan niyaz ediyorum.” İfadelerini kullandı.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir