GENEL - 15 Aralık 2017 Cuma 08:41

Kaman İlçe Emniyetinden ‘Güvenli Okul’ projesi

A
A
A
Kaman İlçe Emniyetinden ‘Güvenli Okul’ projesi

Kaman İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından başlatılan ‘Güvenli Okul’ projesi sonuç vermeye başladı.

Kaman İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından başlatılan ‘Güvenli Okul’ projesi sonuç vermeye başladı.


İlçe Emniyeti tarafından başlatılan proje ile birlikte okul çevrelerinde bulunan yollarda gelişen olaylara karşın müdahaleler erken yapılıyor.


Okul çevrelerinde çıkması muhtemel olaylara karşı başlatılan proje ile Şehit Gökhan Yıldırım Anadolu Lisesi, Kaman Endüstri ve Ticaret Meslek Lisesi, Kaman Yeni Hayat İlkokulu, Kaman Şehit Deniz Kaya Ticaret Lisesi , Kaman İbni Sina Sağlık Meslek Lisesi, Kaman İmkb Lisesi, Kaman Fen Lisesi arasında bulunan yollarda polis hazır bekletilerek öğrencilerin güvenliği ile trafik güvenliği sağlanıyor.


Başlatılan ve başarı ile devam ettirilen proje hakkında konuşan İlçe Emniyet Müdürü Adnan Erişek, Kaman İlçesinde öğrencilerin evleri ve okul arası alanda tüm güvenlik tedbirlerinin alındığını söyledi.


İlçe Emniyet Müdürü Erişek tarafından yapılan açıklama şöyle:


“Belirli aralıklarla ilçemizin genelinde güvenlik operasyonları düzenleyerek huzuru sağlıyoruz. Yaptığımız tüm işlemler Kaman’da huzurun tesisini sağlayacak önleyici faaliyetler olup, bir annenin, eş ve çocuğumuz sağ salim evine geldi demesi bizim için en büyük mutluluktur."

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Antalya 11 Ukraynalı kadının hazırladığı ‘Sanatçıların Gözünden Alanya’ sanat sergisi açıldı Ukrayna’nın farklı şehirlerinden 11 kadın sanatçının eserlerinden oluşan “Sanatçıların Gözünden Alanya” sanat sergisi Kızılkule’de açıldı. Serginin açılışına Alanya Belediye Başkan Vekili Murat Levent Koçak katıldı. Kültür ve Turizm Bakanlığının desteği ile Alanya Belediyesi ve Alanya Müze Müdürlüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen sergide, Alanya’nın doğal güzelliklerinin yorumlandığı eserler yer alıyor. Sergiyle ilgili Alanya Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Türkiye Cumhuriyeti Kiev Büyükelçiliği Kültür ve Tanıtma Müşavirliği aracılığı ile Ukrayna’nın farklı şehirlerinden gelerek bir süre Alanya’da yaşayan sanatçılar önce Alanya’nın doğal güzelliklerini ve sosyal hayatını gözlemlediler, daha sonra gözlemlerini tuvale işlediler. Bahse konu sanatçıların Alanya’mıza dair gözlemlerinin eserlerinden oluşan sergi bugün saat 16.00’da Kızılkule’de açıldı. 2 gün devam edecek serginin, Haziran ayında Kiev Büyükelçiliğimizin Kültür ve Tanıtma Müşavirliği aracılığı ile Ukrayna’nın başkenti Kiev’de de tekrarlanması planlanıyor. Her iki serginin de Ukrayna’da Alanya’nın tanıtımına önemli katkı sağlayacağına inanıyoruz” denildi. "Sanatçıların Gözünden Alanya" sanat sergisi ücretsiz olarak ziyaret edilebilecek.