YEREL HABERLER - 31 Temmuz 2016 Pazar 17:28

Kızılay Kırşehir Şube Başkanı Adnan Naci Uygur: “Türkiye gelecek yüzyılını halkla kurtardı”

A
A
A
Kızılay Kırşehir Şube Başkanı Adnan Naci Uygur: “Türkiye gelecek yüzyılını halkla kurtardı”

Türk Kızılayı Kırşehir Şube Başkanı Adnan Naci Uygur, Türk halkının gelecek yüzyılı gösterdiği özverili davranış sayesinde kurtardığını söyledi.
Demokrasi alanına darbe girişiminin gerçekleştiği ilk günden sonra Kızılay Kırşehir Şubesi olarak tam kadro akın ettiklerini anlatan Uygur, “Demokrasi alanında hiç yılmadan bekleyen halk Türkiye’de halkın duruşunu gösterdi. Darbecilere de milletçe geçit verilmediğinin dersini verdi.”dedi.
İhtiyaçların karşılanması için Kızılay olarak demokrasi alanında olduklarını belirten Kızılay Kırşehir Şubesi Başkanı Adnan Naci Uygur, “STK temsilcileri, Kızılay Şube Başkanlığı, Kan Toplama Merkezi, Gençlik Kolları ile birlikte girişimin gerçekleştiği ilk günden itibaren hep halkın yanında olduk. Kızılay olarak bir an dahi alanlardan ayrılmadan halkla birlikte olacağız. İhtiyaçların karşılanması noktasında katkı sunacağız. Halkımızı da bu duruşlarından dolayı tebrik etmek gerek. Ciddi bir sorunu halk olarak hep birlikte atlattık. Cumhurbaşkanının, Başbakanın, ve TBMM’inin dik duruşları ile gelecek yüzyılımız kurtuldu diye düşünmekteyiz.”diye konuştu.
Cacabey Meydanından gerçekleşen demokrasi nöbetine Kızılay Kırşehir Şubesi, su ve maden suyu katkısında bulunuyor.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir