YEREL HABERLER - 28 Temmuz 2016 Perşembe 15:50

STK temsilcileri Belediye Başkanını ziyaret etti

A
A
A
STK temsilcileri Belediye Başkanını ziyaret etti

Sivil Toplum Örgütleri temsilcileri Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci’yi ziyaret ederek demokrasi nöbetine verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.
16 STK temsilcisisin bir araya gelerek oluşturduğu platform 15 Temmuz günü gerçekleşen darbe girişimi sonrası demokrasi nöbetlerine verilen destek için Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci ile bir araya geldi.
STK temsilcileri, darbe girişimini kınadıklarını ve demokrasi nöbetini desteklediklerini söylerken Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, yaptığı konuşmada milletin, devletin bekası için birlikte hareket ettiğini söyledi.
Bahçeci konuşmasında, “Milletimize yapılan hain darbe girişimini yine birlik ve beraberliğimiz sayesinde atlattık. İçimize sızmış bu hainleri de tek tek temizliyoruz. Cacabey Meydanımızda devam eden demokrasi nöbetimiz, her görüşten insanımızla Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan bitti diyene kadar sürecek. Sizler bizlere, bizler de sizlere destek olarak, bayrağımız, milletimiz ve devletimiz için demokrasi nöbetine devam edeceğiz. Şimdi birlik ve beraberlik zamanı. Şimdi birbirimize destek zamanı." ifadelerine yer verdi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir