YEREL HABERLER - 24 Ekim 2016 Pazartesi 15:46

Başbakan Yardımcısı Türkeş’ten Başkan Karaosmanoğlu’na teşekkür

A
A
A
Başbakan Yardımcısı Türkeş’ten Başkan Karaosmanoğlu’na teşekkür

Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, Kocaeli’de babasının isminin verildiği “Alparslan Türkeş Üst Geçidi” için Başkan Karaosmanoğlu’na teşekkür etti.
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İstanbul Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda gerçekleştirilen Yeni Dünya, Yeni Türkiye ve Medeniyetler İttifakı Konferanslarının ilkine Başbakan Yardımcısı Yıldırım Tuğrul Türkeş’le beraber katıldı. Başkan Karaosmanoğlu ile konferans salonuna beraber giren Başbakan Yardımcısı Türkeş, “Babamızın ismini Kocaeli’de bir üst geçide verdiğinizi öğrendim. Ailemizi ve şahsımı çok mutlu ettiğiniz için sizlere çok teşekkür ediyorum” dedi.
Başbakan Yardımcısı Yıldırım Tuğrul Türkeş’le görüşmesinde, Kocaeli halkının devlet büyüklerine verdiği değeri ve isimlerini yaşatmanın mutluluğunu anlatan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Kocaeli’nin dört bir yanında ülkemize hizmet etmiş siyasetçi ve devlet büyüklerimizin isimlerini köprülere, kavşaklara vererek yaşatmaya çalışıyoruz. Malumunuz değerli devlet büyüğümüz ve babanız Alparslan Türkeş’in adını İzmit ilçemizde bir üst geçidimize verdik. Bununla birlikte rahmetli Başbakanlarımızdan Prof. Necmettin Erbakan, Adnan Menderes ve eski Cumhurbaşkanımız Turgut Özal gibi bu vatana hizmet etmiş diğer büyüklerimizin isimlerini de kentimizde yaşatıyoruz” dedi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir