POLİTİKA - 03 Ekim 2017 Salı 14:30

Başkan Baran, AK Parti İlçe Başkanı Badem’e teşekkür etti

A
A
A
Başkan Baran, AK Parti İlçe Başkanı Badem’e teşekkür etti

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Ekim ayı meclis toplantısı öncesi AK Parti Grup Toplantısı’nda 14 Ekim’de yapılacak kongrede görevi devredecek olan Osman Badem’e hizmetlerinden dolayı teşekkür ettiKörfez Belediye Meclisi’nin Ekim ayı meclis toplantısı öncesinde AK Parti Grup Toplantısı gerçekleştirildi.

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Ekim ayı meclis toplantısı öncesi AK Parti Grup Toplantısı’nda 14 Ekim’de yapılacak kongrede görevi devredecek olan Osman Badem’e hizmetlerinden dolayı teşekkür etti


Körfez Belediye Meclisi’nin Ekim ayı meclis toplantısı öncesinde AK Parti Grup Toplantısı gerçekleştirildi. 14 Ekim’de yapılacak AK Parti Körfez İlçe Kongresi’nde 4 yıldır başarıyla yürüttüğü görevi devredecek olan AK Parti Körfez İlçe Başkanı Osman Badem, son kez katıldığı grup toplantısında yer konuşma yaparak Başkan İsmail Baran ve meclis üyelerine teşekkür etti.


AK Parti Körfez İlçe Başkanı Osman Badem, “4 yıllık ilçe başkanlığımız döneminin son grup toplantısını icra ediyoruz. Belediye Başkanımıza ve meclis üyelerimize teşkilat çalışmalarında göstermiş oldukları özverili ve gayretli katkıları nedeni ile teşekkürler ediyorum. Güzel bir çalışma dönemi geçirdik” ifadelerini kullandı. Daha sonra Başkan İsmail Baran ve meclis üyelerine dönemin hatırası olarak plaket takdim etti.


Osman Badem’e yaptığı hizmet ve çalışmalardan dolayı çiçek takdim eden Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, “Ekim ayı meclisi öncesi gerçekleştirdiğimiz meclis grup toplantımıza son olarak katılım sağlayan AK Parti Körfez İlçe Başkanımız Osman Badem’e yaptığı özverili çalışmalardan ve hizmetlerden ötürü teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir