- 18 Eylül 2018 Salı 13:21

Başkan Baran; “Bizim için önemli olan

A
A
A
Başkan Baran; “Bizim için önemli olan

Mimar Sinan Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelen Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, “Bizim için önemli olan gönüllere dokunmak” dedi.

Mimar Sinan Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelen Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, “Bizim için önemli olan gönüllere dokunmak” dedi.


Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Mimar Sinan Mahallesi’nde Mehmet Akif Ersoy Camii’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Cami bahçesinde vatandaşlarla sohbet eden Başkan İsmail Baran, “Belediye olarak yol, kaldırım, alt yapı gibi işlerin yanında asıl görevimiz olan çalışmalar dışında; sosyal sorumluluk projeleri ile insana yatırım dediğimiz, gönül belediyeciliği dediğimiz konulara özel önem veriyoruz” dedi.


Özellikle sosyal belediyecilik konusunda önemli çalışmalar gerçekleştirdiklerini belirten ve gelen tepkilerin de kendilerini daha fazla motive ettiğini belirten Başkan İsmail Baran, “Gelen tepkiler bizleri şarj ediyor ve yeni projeler için heyecanlandırıyor. Engelli şarj istasyonlarımız hemen bu alanda bir tane var. Sayılarını daha da arttırabiliriz. Talep ve önerilere açık bir belediyeyiz” diye konuştu.


Dünyaya gelen bebekler için “Hoş Geldin Bebek” projesini uyguladıklarını, evleri ziyaret ederek hediyeler takdim ettiklerini belirten Başkan Baran, “Gençlerimizi ve yaşlılarımızı da unutmadık tabiî ki. Askere giderken de yanlarında olduğumuzu hissettiriyoruz. Körfezlilerin acı ve tatlı günlerinde yanlarındayız” şeklinde konuştu.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Balıkesir Ayvalık’ta minik yüreklerin 23 Nisan coşkusu Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutlandı. Ayvalık’ta saat 09.00’da ilçe merkezindeki Cumhuriyet Meydanı’nda Ayvalık Kaymakamı Hasan Yaman, Garnizon Komutanı Personel Albay Hüseyin Aydın, Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Güner Bahadır, daire amirleri, siyasi partilerle sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, gaziler, şehit aileleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşların hazır bulunduğu çelenk sunma töreninin ardından etkinlikler, Hüsnü Uğural Stadyumu’nda sürdü. Yüzlerce Ayvalıklının katıldığı stadyumdaki etkinlikler; Ayvalık Belediyesi’nin bando takımının eşliğinde saygı duruşu, İstiklal Marşı’nın bir ağızdan okunmasıyla başladı. Etkinlikte günün anlam ve önemine ilişkin konuşmayı yapan Ayvalık İlçe Mili Eğitim Müdürü Güner Bahadır, “Bugün, büyük bir coşku ve gururla kutladığımız 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 104. yıl dönümünde, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği bu anlamlı günün değerini bir kez daha idrak ediyoruz.”dedi. Güner Bahadır’ın konuşmasının ardından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri öğrencilerin gerçekleştirdiği gösteriler, bayram nedeniyle okullar arasında düzenlenen resim, şiir, kompozisyon dallarında dereceye giren öğrencilere ödüllerinin protokol üyeleri tarafından verilmesi ve resmigeçit ile sona erdi. Öte yandan Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, yayınladığı mesajda, "Sadece büyük liderler geleceği küçük kalplere emanet eder. Dünyada çocuklara armağan edilen En Güzel Bayram Kutlu Olsun” ifadelerini kullandı.