YEREL HABERLER - 20 Şubat 2017 Pazartesi 12:00

Başkan Baran referandum çalışmalarını anlattı

A
A
A
Başkan Baran referandum çalışmalarını anlattı

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, referandum çalışmaları hakkında bilgiler verdi.
AK Parti Körfez İlçe Gençlik Kolları’nın toplantısına katılan Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, 16 Nisan’da yapılacak olan referandum ile ilgili mesajlar verdi.
Referandum çalışmaları hakkında bilgiler veren Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, “Önümüzde önemli bir süreç var. Her seçimde olduğu gibi işin en zor tarafını gençlik kollarımız üstleniyor. Yine sahnede olacaksınız ve üzerinize düşeni başarıyla sürdüreceksiniz. Gençlik varsa orada hareket ve bereket vardır. 16 Nisan’da sandıkta zaferle çıkan bir gençlik olacak. Ben şimdiden zaferi kutluyorum” ifadelerini kullandı.
Sadece gençlik kollarının değil tüm kademelerin var gücüyle bu süreçte sahada olacağını belirten Başkan Baran, “İnanmak, başarının yarısıdır denir. Bence tamamıdır. Gençlik buna inandı mı; başarı ardından gelecektir. 16 Nisan ayağımızdaki prangaları kaldırmak için, bu milletin bir olduğunu, beraber olduğunu bütün dünyaya göstermek adına önemli. Gece gündüz demeden var gücümüzle herkesi ‘evet halkasına’ davet edeceğiz” ifadelerini kullandı.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir