YEREL HABERLER - 06 Aralık 2016 Salı 12:00

Başkan Doğan, Mardin Kızıltepe Belediyesine danışman olarak atandı

A
A
A
Başkan Doğan, Mardin Kızıltepe Belediyesine danışman olarak atandı

Ağrı Diyadin Belediyesinde görevlendirilen İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Mardin Kızıltepe’de belediyecilik tecrübelerini paylaşacak.
İçişleri Bakanlığı ve Ak Pati Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından daha önceden Ağrı’nın Diyadin Belediyesinde görevlendirilen Başkan Doğan, şimdi de Mardin Kızıltepe’de belediyecilik tecrübelerini paylaşacak. Doğan, kısa bir süre önce Ağrı’nın Diyadin ilçesine gitmiş ve burada büyük ilgi görmüştü. Başkan Doğan, Diyadin’de vatandaşlarla bir araya gelerek, bölge için kısa, orta ve uzun vadede projeler açıklamıştı. Doğan’ın projeleri ilçede büyük yankı uyandırmıştı.
Mardin Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında kısa süre önce Kızıltepe Belediye Başkanı DBP’li İsmail Ası tutuklanmış, yerine ise Mardin Valiliğince ilçeye kaymakam olarak yeni atanan Ahmet Odabaş’ı kayyım olarak görevlendirilmişti. Bu gelişmenin ardından İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan da Diyadin’den sonra Kızıltepe Belediyesi’ne de danışman olarak görevlendirildi.
Doğan’ın önümüzdeki günlerde ekibiyle birlikte Mardin Kızıltepe’ye gidip temaslarda bulunacağı öğrenildi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir