YEREL HABERLER - 24 Temmuz 2016 Pazar 16:43

Başkan Karaosmanoğlu, “Darbeyi gerçekleştirenler hain ve insanlık düşmanlarıdır”

A
A
A
Başkan Karaosmanoğlu, “Darbeyi gerçekleştirenler hain ve insanlık düşmanlarıdır”

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Perşembe pazarında nöbet tutan vatandaşları selamladıktan sonra, darbe sürecinde meydanlara inen Derince ve Körfez’deki halkla buluştu.
Türk Dünyası Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, FETÖ Terör örgütünün 15 Temmuz gecesi giriştiği darbe sonrasında meydanlara inen Derince ve Körfez’de ki vatandaşlarla buluştu. İlk olarak Perşembe pazarında nöbet tutan vatandaşlara seslenen Kocaeli Büyükşehir Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Biz bir ve beraber olduk mu topların ve uçakların sindiremeyeceğini, bu darbe girişimiyle gördük. İnancımız ve imanımız aynıdır. Bizler bu vatanın evlatlarıyız. Vatanımızı, bayrağımızı ve insanımızı seviyoruz. Sizlere hizmet etmekten başka gayemiz yok. Yönetimler sandıkta değişiyor. Sandığın dışında ki başka manevralarla hiçbir yere varılmaz. Bu darbeyi gerçekleştirenler hain ve insanlık düşmanlarıdır” dedi.
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Cumhuriyetimizi kurduktan sonra bazı sıkıntılarımız oldu elbette. Ancak bunları da aşarak bugünlere kadar geldik. Bakınız Türkiye Dünya’da söz sahibi oldu. Ülkemiz kendi ayakları üzerinde durmaya başlayınca o zaman ki işgalcilerin temsilcileri bugün karşımıza çıktı. Uçak ve tankları kentlerin merkezlerin de görünce ihanetin büyüklüğünü anladık. Hep birlikte bu hainlere karşı çıktık” diye konuştu.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir