- 21 Mayıs 2018 Pazartesi 12:13

İzmit’te Ramazan coşkusu yaşanıyor

A
A
A
İzmit’te Ramazan coşkusu yaşanıyor

İzmit’te her akşam düzenlenen etkinliklerle Ramazan ayı dolu dolu geçiyor.

İzmit’te her akşam düzenlenen etkinliklerle Ramazan ayı dolu dolu geçiyor.


İzmit’te Ramazan ayı düzenlenen programlarla dolu dolu geçiyor. İzmit Belediyesi tarafından her yıl olduğu gibi bu Ramazan ayında da her mahallede düzenlenen etkinliklerle Ramazan’ın coşkusu her kesimden insanın yaşaması sağlanıyor. Kültür Tepesi ve Doğu Kışla ağırlıklı olarak şehrin dört bir yanındaki Ramazan etkinliklerine vatandaşlar büyük ilgi gösteriyor.


Mahallelerde çocuklara yönelik düzenlenen “Karagöz- Hacivat”, “İbiş”, “Burak Sezen Şov”, “Nasrettin Hocadan Fıkralar” etkinlikleriyle eski Ramazan ayının ruhu yaşatılmaya çalışılıyor. İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan da etkinlikleri yakından takip ederek vatandaşların Ramazan coşkusuna ortak oluyor. Vatandaşların Ramazan’ını kutlayan ve onlarla sohbet eden Başkan Doğan, “Ramazan, sevginin, hoşgörünün, yardımlaşmanın ve birbirine gönlünü açmanın anlamı olan bir ay. Ramazanın coşku ve heyecanını bütün vatandaşlarımızın yaşaması için 7’den 77’ye herkesi düşünerek zengin bir programı hazırladık” dedi.


24 Haziran’da gerçekleştirilecek olan seçimlerin önemine de değinen Başkan Doğan, “Ülkemizin geleceği için çok önemli olan bu seçimde de sandığa giderek iradenizi ortaya koyun. Amerika, Avrupa, Recep Tayyip Erdoğan’ı istemiyor. Onlar istiyorlar ki, eski Türkiye geri gelsin. Biz herkesin belediyesiyiz, herkesin belediye başkanıyız. Önümüzdeki seçimde vatanımızın, çocuklarımızın geleceği için tarafım. Benim tarafım belli. Benim tarafım Recep Tayyip Erdoğan, benim tarafım ülkenin, yavrularımızın geleceği. Ben yabancıların, Türk düşmanlarının tarafında olamam. Ülkemizin geleceğini düşünmek zorundayız. Türkiye’nin geleceğini ve istikrarını düşünmenizi istiyorum” diye konuştu.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir