GENEL - 15 Temmuz 2018 Pazar 15:44

Parke taşlarıyla renkli yollar

A
A
A
Parke taşlarıyla renkli yollar

Çevre düzenlemeleri, yol ve kaldırım çalışmalarının devam ettiği Kocaeli’nin Başiskele ilçesinde cadde ve sokakların yapılan çalışmalarla modern ve daha kullanışlı olması sağlanıyor.

Çevre düzenlemeleri, yol ve kaldırım çalışmalarının devam ettiği Kocaeli’nin Başiskele ilçesinde cadde ve sokakların yapılan çalışmalarla modern ve daha kullanışlı olması sağlanıyor. Tüm birimler ile koordineli çalışan ekipler ilçenin farklı noktalarında vatandaşların taleplerine cevap veriyor.


Günden güne büyüyen, gelişen ve modernleşen bir kent haline gelen Başiskele’de Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz’ın öncülüğünde çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Alt yapı sorununun çözüldüğü yollarda asfalt, beton yol, parke yol yapım çalışmaları devam ediyor. Mahallelerin ihtiyaçlarına ve önceliklerinin göre yapılan çalışmalar kapsamında bazı sokaklar parke taşlarıyla kaplanıyor. Parke yol yapım çalışmalarını ekipler Şehitekrem Mahallesi Altın Şehir Sokak ile Yeşilyurt Mahallesi Akıncılar ve Gülbahçe Sokak’ta sürdürüyor.


Parke taşlarının şıklığı göz kamaştırıyor


Başiskele’de açılan yeni imar yolları ilçenin gelişmesine, konutlaşma ve büyümesine olanak sağlıyor. Gelişime açık olan ve hızla konutlaşan bölgelerde yaşam alanları artarken Başiskele Belediyesi ekipleri de yeni komşularının belediye hizmetleri konusunda sorun yaşamamaları için gerekli tüm çalışmaları gerçekleştiriyor.


Başiskele Belediyesi, tüm ekipleriyle yaşam alanlarını düzenlemeye, güzelleştirmeye devam ediyor. Temposunu düşürmeden ilçe genelinde birçok çalışmaya Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz’ın talimatıyla imza atan ekipler bazı mahallelerde parke yol çalışması gerçekleştiriyor. Yol yapımları tamamlanan cadde ve sokaklar bordür boyalarının da atılmasıyla adeta göz kamaştırıyor.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Aksaray Ruhsatsız tabanca ile yakalandı, “Taşımıyorum bozuk” diyerek tüfek ruhsatı gösterdi Aksaray’da ruhsatsız tabanca ile yakalanmasına rağmen önce “Taşımıyorum” deyip inkar eden, sonra da “Bozuk” diyen sürücü bir de “Ruhsatım var” diyerek tabanca yerine tüfek ruhsatı gösterdi. Olay Gülağaç Yolu Kireçlik Mevkiinde yaşandı. Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde gece yarısı bekçilerin de katıldığı asayiş ve trafik uygulaması yapan İl Emniyet Müdürlüğü asayiş ile trafik şubesi ekipleri şüphe üzerine Gülağaç ilçesinden Aksaray merkez istikametine seyreden Ali B. (38) idaresindeki 51 ACV 230 plakalı otomobile "dur" ihtarında bulundu. Sürücüsü ehliyet ve ruhsat kontrolünden geçirildikten sonra araçta arama yapan bekçiler araç içerisine gizlenmiş bir adet tabanca buldu. Kullandığı araçta tabancayla birlikte yakalanmasına rağmen “Taşımıyorum” diyen sürücü Ali B. daha sonra tabancanın bozuk olduğunu belirterek işlem yapılmasından kaçmak istedi. 2 ayrı bahanesiyle başarılı olamayan sürücü bu kez de “Ruhsatım var” diyerek yakalattığı tabanca yerine tüfek ruhsatı gösterdi. 3 ayrı bahanesiyle işlemden kaçamayan sürücü son olarak tabancayı kabullenerek “Benim, tamir için taşıyorum” dedi. Tabancaya bekçiler tarafından dolu boş kontrolü yapıldıktan sonra el konulurken ruhsatsız tabanca taşımaktan gözaltına alınan sürücü adli işlemler için polis merkezine götürüldü.