GENEL - 14 Eylül 2018 Cuma 18:22

Beyşehir Belediyesinden Çanakkale gezisi

A
A
A
Beyşehir Belediyesinden Çanakkale gezisi

Konya İlçe Beyşehir Belediyesinin “Beyşehir ecdatla buluşuyor” sloganıyla başlattığı Çanakkale gezisi programları devam ediyor.

Konya İlçe Beyşehir Belediyesinin “Beyşehir ecdatla buluşuyor” sloganıyla başlattığı Çanakkale gezisi programları devam ediyor.


Beyşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünün ücretsiz olarak organize ettiği gezi programlarının ikinci etabına Beytepe Mahallesinde ikamet eden vatandaşlar katıldı. Çanakkale’de şehitlikleri ve tarihi yarımadayı rehberler eşliğinde gezen mahalle sakinleri, ecdadın orada yazdığı destansı zaferi adeta yeniden yaşadı, ziyaret ettikleri şehitliklerde dualar etti. Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, ecdatla buluşma programlarının vatandaşlardan gelen talepler üzerine düzenleme kararını aldıklarını söyledi. Vatandaşlara bu konuda da verdikleri sözü yerine getirmenin mutluluğu ve heyecanını yaşadıklarını dile getiren Başkan Özaltun, Çanakkale gezisinin ikinci etabına da 50 mahalle sakininin katıldığını belirtti. Özaltun, Çanakkale’ye düzenledikleri gezi programlarını önümüzdeki günlerde de aralıksız olarak devam edeceğini dile getirdi.


Geziye katılan vatandaşlar da kendilerine böyle bir imkanı sağlayan Beyşehir Belediyesi’ne düzenlediği bu organizasyondan dolayı teşekkür etti.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Trabzon Tolunay Kafkas: "Turu ikinci maça taşıdık" Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, Trabzonspor mağlubiyetinin ardından yaptığı açıklamada, turu ikinci maça taşıdıklarını söyledi. Ziraat Türkiye Yarı Final ilk maçında deplasmanda Trabzonspor’a 3-2 mağlup olan Fatih Karagümrük’te Teknik Direktör Tolunay Kafkas, oyuna çok iyi başladıklarını belirterek, "Çok iyi başladığımız bir maç oldu. Set oyununu takım gole kadar çok iyi oynadı. Eşitliği yakalayana kadar maç planının olduğu iyi bir Fatih Karagümrük vardı. Çok kötü gol yedik. Golleri biz kendimiz yedik. Toparlamaya çalıştık ama set oyunuyla ilgili sıkıntılarımız oldu. Çalıştığımızın dışına çıktık. Görüntü hiç istemediğim, iyi olmayan bir görüntüye döndü. Sonuç beraberlikle de bitebilirdi. Kazanabilirdik de. Trabzonspor’u tebrik ediyorum ama biz turu ikinci maça taşıdık. Ligde maç kazanırsak, kupa maçını da iyi seviyede çıkartacağımıza iniyorum" dedi. Maçın hakemiyle ilgili olarak ise Kafkas, "Ben hakemlerle ilgili fazla konuşmuyorum ama bazı şeyleri de yanlış anlıyorlar. İyi şeyler hissettirmiyorlar. Yumruk atan oyuncuyu görmezden gelip sırtını dönüyorsan, takımın büyüklüğüne ve küçüklüğüne göre hareket ediyorsanız bu bize iyi şeyler his ettirmiyor. Zor bir sezon geçiyor hepimiz için çok şey gördüm 40 yıl içeresinde ama bu sezonki gibi görmedim. Bir an önce bitmesinde bütün takımlar için bir hayır var diyorum" ifadelerini kullandı.