GENEL - 14 Mart 2018 Çarşamba 11:13

Ahmet Hamdi Nayir: Sağlık çalışanlarının memnuniyeti daha da artırılmalı

A
A
A
Ahmet Hamdi Nayir: Sağlık çalışanlarının memnuniyeti daha da artırılmalı

Kütahya İl Sağlık Müdürlüğü tarafından Tıp Bayramı sebebiyle plaket töreni düzenlendi.

Kütahya İl Sağlık Müdürlüğü tarafından Tıp Bayramı sebebiyle plaket töreni düzenlendi.


İl Sağlık Müdürlüğündeki törene Vali Ahmet Hamdi Nayir, İl Sağlık Müdürü İsmail Zehir ile sağlık çalışanları katıldı.


Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programın açılış konuşmasını yapan İl Sağlık Müdürü İsmail Zehir, “Sağlık çalışanları bu kutsal görevde, savaşta ve barışta, halkı ve ordusu için elinden geleni yapmış, yapmaya da devam etmektedir. 2003 yılından bu yana devam eden sağlıkta dönüşüm programında hasta memnuniyetlerini yüzde 80’e kadar çıkardık; ama çalışan memnuniyetleri hala yüzde 60 civarında. Hizmet etmeye devam edeceğiz. Umarız ki halkımızın ve devletimizin sağlık çalışanlarına verdiği önem daha da artar, memnuniyetler de yükselir” dedi.


İl Sağlık Müdürü İsmail Zehir’in ardından Vali Ahmet Hamdi Nayir bir konuşma yaptı.


İnsanın olduğu her yerde ihtiyaç duyulan en temel hizmetlerden bir tanesinin sağlık hizmetleri olduğunu belirten ValiNayir, “Bizler kamu üst yöneticileri olarak emniyet, asayişten, eğitimden, altyapıdan sorumlu olduğumuz gibi insanımızın ihtiyaç duyduğu sağlık hizmetlerinin verilmesinden de sorumluyuz. Devlet olarak, hükümetler olarak mutlaka programda verilecek sağlık hizmetlerinin daha iyiye götürülmesi için bir gayret, bir çalışma, bir kaynak aktarımının var olduğunu görerek bugüne geldik. Her hizmette olduğu gibi burada da önemli unsur bu hizmeti verecek olan personeldir. Eğer bu personelden yeterli istifademiz mümkün olmayacaksa onların kabiliyetlerini, kapasitelerini daha geliştirmeyeceksek, onları yapmış oldukları işte şevkli hale getiremeyeceksek bir eksiğimiz var demektir. İnsanımızın bu konudaki memnuniyetinin arttığı gibi çalışanlarımızın da memnuniyetini artıracak bir yolu bulmamız lazım. Onları da yapmış oldukları işte daha verimli hale getirmek için bir gayret sarf etmemiz lazım” ifadelerini kullandı.


Vali Ahmet Hamdi Nayir, Yılın Doktoru seçilen Dr. Betül Marangoz ile Yılın Hekimi seçilen Uzm. Dr. Ercan Özkan’ı tebrik ederek plaketlerini verdi. (EFE)

Bunlar Da İlginizi Çekebilir