- 22 Mart 2018 Perşembe 19:41

Aslanapa Belediyesi 3 bin adet kandil simidi dağıttı

A
A
A
Aslanapa Belediyesi 3 bin adet kandil simidi dağıttı

Kütahya’nın Aslanapa Belediyesi tüm ilçeye kandil simidi dağıttı.

Kütahya’nın Aslanapa Belediyesi tüm ilçeye kandil simidi dağıttı.


Aslanapa Belediye Başkanı Asaf Akar, yaptığı açıklamada, ’’Mübarek üç ayların başlangıcı olan Regaib Kandili’nin dinimizde ve kültürümüzde çok önemli bir yeri vardır. Hem vatandaşlarımızla, esnafımızla bir arada olmak hem de bu anlamlı günde hayır dualarımızı paylaşmak istedik. İlçemizdeki her haneye kandil simiti dağıttık. Hepinizin Regaip Kandilini tebrik ediyor, hayırlı kandiller diliyorum" ifadelerini kullandı. (YD-EFE)

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Kâmil Koç’un Avrupa’daki yeni durağı Kırcaali oldu Türkiye’nin önde gelen seyahat markalarından Kâmil Koç, Avrupa’daki seyahat ağını genişletmeye devam ediyor. 2024 yılında da seyahat ağına yeni şehirler eklemeyi sürdüren Kâmil Koç’un Avrupa’daki yeni durağı ise, Bulgaristan’ın Kırcaali şehri oldu. Kâmil Koç, Bulgaristan’da Türklerin yoğunlukta olduğu Kırcaali ile İzmir arasında 15 Nisan itibariyle karşılıklı seferlere başladı. Kırcaali ile haftanın 7 günü karşılıklı seferler yapacak olan firma, ayrıca artan talep nedeniyle devam eden Sofya seferlerinin sayısında günde 2’ye çıkardı. Türkiye’nin önde gelen seyahat markalarından Kâmil Koç, Avrupa’daki seyahat ağını genişletmeye devam ediyor. Seyahat sektöründe 98 yıldır hizmet sunan Kâmil Koç, 2024 yılına seyahat ağına yeni bir durağı daha katarak başladı. 2022 yılından bu yana Avrupa yollarında olan firmanın, kıtadaki yeni seyahat noktası ise, Bulgaristan’ın Kırcaali şehri oldu. Seyahat ağını Avrupa’da genişletmeyi hedefleyen Kâmil Koç, bu kapsamda Bulgaristan’da Türklerin yoğunlukta yaşadığı Kırcaali ile İzmir arasında karşılıklı seferlere başladı. Kırcaali seferleri İzmir’den 15 Nisan itibariyle başladı 15 Nisan itibariyle başlatılan seferler, haftanın 7 günü, tek sefer üzerinden gerçekleştiriliyor. İzmir’den hareket eden araç, Çanakkale’ye uğradıktan sonra sınır kapısından geçerek, önce Bulgaristan Hasköy şehrine, oradan da Kırcaali’ye ulaşıyor. Kırcaali seferlerini kendi otobüsleriyle gerçekleştiren firma, ayrıca 2022 yılında başlattığı Sofya seferlerini de artırma kararı aldı. Firma, günde 1 kez düzenlediği Sofya seferlerinin sayısını da 2’ye çıkarttı. “Avrupa’da hizmet verdiğimiz nokta sayısını 4’e çıkardık” Kâmil Koç Genel Müdürü Çağatay Kepek, Avrupa’daki seyahat ağlarını genişletmek adına önemli bir adım daha attıklarını belirterek, şunları söyledi: “Türkiye’nin en çok tercih edilen markası olarak, yurt içinde ve yurt dışında seyahat ağımıza genişletmeye dönük çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor. Kâmil Koç’un hizmet kalitesini Avrupa’da daha fazla noktaya ulaştırmak adına bu kez seyahat ağımıza Bulgaristan’ın önemli bir şehrini daha ekledik. İzmir- Kırcaali arasında başlattığımız yeni seferlerle birlikte Avrupa’da hizmet verdiğimiz nokta sayısı da 4’e yükselmiş oldu. Haftanın 7 günü karşılıklı seferler düzenleyeceğimiz Kırcaali ile hem tarihsel hem de turizm ve ticaret açısından çok uzun yıllara dayanan köklü bağlarımız var. Attığımız bu adımın, bu bağların daha da gelişip, güçlenmesine önemli bir katkı sağlayacağına inanıyoruz. Yeni seferlerimizle birlikte, aynı zamanda iki yıl önce başlattığımız Sofya seferlerimizin sayısını da gelen talep doğrultusunda artırma yoluna gittik. Yeni açılacak bu seferimiz ile Bulgaristan’ın 2 ve Romanya’nın 2 şehri olmak Avrupa’da toplamda 4 farklı noktaya sefer düzenlemiş olacağız. Turizm sezonu öncesi attığımız bu adımın hem markamıza ve yol arkadaşlarımıza hem de ülkemize hayırlı olmasını diliyorum.”
Denizli Başkan Çavuşoğlu; “Hedefimiz ilk 5 yılda Pamukkale’ye gelen turistlerden 1 milyonunu Denizli’de ağırlamak” Turizm Haftası dolayısıyla sektör temsilcilerini ağırlayan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, ilk 5 yılda Pamukkale’ye gelen turistlerden 1 milyonunu Denizli’de ağırlamayı hedeflediklerini belirtti. 15-22 Nisan Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında kentin turizm sektörü temsilcileri Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu’nu ziyaret etti. Ziyarete, Denizli İl Kültür ve Turizm Müdürü Turhan Veli Akyol, GEKA Genel Sekreteri Özgür Akdoğan, DENTUROD Başkanı Gazi Murat Şen, TURSAB Denizli Pamukkale Bölge Başkanı Turan Köseoğlu ve beraberindekiler katıldı. Denizli Kültür ve Turizm Müdürü Akyol, 15-22 Nisan Turizm Haftası’nı kutladıklarını belirterek, “Denizli, ne kadar sanayi ve ticaret şehriyse, bir turizm şehri olması da çok önemli. Turizm Haftası boyunca şehrin farklı bölgelerinde etkinliklerimiz devam edecek. Nazik kabulünüz için teşekkür ederim” dedi. “Turizm değerlerimizi ayağa kaldırmamız gerekiyor” Başkan Çavuşoğlu ise en çok yapmak istedikleri şeylerden birisinin de Denizli turizmini ayağa kaldırmak olduğunu belirterek, “Bu anlamda beraber çok çalışma yapacağız. Özellikle Pamukkale’ye gelen turistlerin Denizli’ye gelmelerini sağlamak zorundayız. Denizli’nin hemen hemen hangi noktasına giderseniz gidin, mutlaka tarihi, kültürel bir turistik değeri var. Bunları ayağa kaldırmamız gerekiyor” dedi. Pamukkale’ye yıllık yaklaşık 2,5 milyon turist geldiğini kaydeden Başkan Çavuşoğlu, “Bizim hedefimiz ilk 5 sene içerisinde en azından 1 milyon turisti bu şehirde gezdirebilir hale getirmemiz lazım. Bu anlamda size ve bize çok görev düşecek. Hep beraber güzel şeyler yapmak zorundayız” dedi. “Denizli’ye 1 milyar avro katma değer sağlanır” Denizli’de yılda 1 milyon turist ağırladıklarında kente yaklaşık 1 milyar avro katma değer sağlanacağının altını çizen Başkan Çavuşoğlu, turistlerin sadece Pamukkale’yi ziyaret etmesi şeklinde bir turizm anlayışının olmayacağını vurgulayarak, “Bu anlayışı ortadan kaldırmamız gerekiyor. Turistleri şehrimizde gezdirmek zorundayız. Turistler, Güney’e de gitsin, Buldan’a da gitsin, Çivril’e de gitsin, Çal’a da gitsin. Bunu başarırsak hepimiz görevlerimizi yerine getirmiş olacağız” diye konuştu.