YEREL HABERLER - 19 Mayıs 2016 Perşembe 12:31

Başkan Ali Çetinbaş: Yeni Genel Başkanımızla Kutlu Yürüyüşe Devam Edeceğiz

A
A
A
Başkan Ali Çetinbaş: Yeni Genel Başkanımızla Kutlu Yürüyüşe Devam Edeceğiz

AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş, seçilecek yeni genel başkanla kutlu yürüyüşlerine devam edeceklerini ifade etti.
Çetinbaş, Kütahya İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Cevdet Korkmaz, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Ceyda Çetin Erenler ve AK Parti Kütahya İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Batur ile birlikte parti binasında basın toplantısı düzenledi.
Partilerinin ikinci olağanüstü büyük kongresinin 22 Mayıs Pazar günü Ankara Arena Kapalı Spor Salonu’nda yapılacağını belirten Başkan Çetinbaş, "Genel Başkanımız Başbakanımız Ahmet Davutoğlu AK Parti’nin Genel Başkanlığını yürüttüğü bu süreç içerisinde AK Parti’nin daha ileriye gitmesi AK Parti’nin ilkelerinin daha çok pekişmesi çeşitli politikalarımızın güncellenmesi için son derece önemli son derece kıymetli çalışmalara imza atmıştır.Bu bir bayrak yarışıdır, Genel Başkanımız Başbakanımız Ahmet Davutoğlu Kurucu Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dan aldığı bayrağı, kendi kararıyla Olağanüstü Kongre de yeni genel başkanımıza devredecektir. Bu bayrak yarışının içerisinde Genel Başkanımız Genel Başkan ve Başbakan olarak üstün gayretleri göstermiştir. önemli başarılara imza atmıştır bundan sonra da yeni Kongrede seçilecek yeni genel başkanımız ve Başbakanımız da aynı çalışmaları gayretle basiretle sürdürecektir. AK Parti’nin Genel Başkanlığı ve Türkiye Cumhuriyeti’nin Başbakanları son derece kıymetli makamlardır bu önemli makamların Kıymetini ve değerini AK Parti kadroları çok iyi bilir. AK Parti kongreleri her zaman demokrasi şöleni havasında geçmiştir ve yine Bütün AK Parti teşkilatları ile birlikte kongremizin demokrasi şölen havasında geçmesi için Ankara Arena’da olacağız. Kongremizin bütün AK Parti camiasına ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ederiz .Seçilecek olan genel başkanımıza birlikte bu kutlu yürüyüşe devam edeceğiz" ifadelerini kullandı. (EFE)
Bunlar Da İlginizi Çekebilir