GENEL - 23 Nisan 2017 Pazar 23:08

Kar yağışı altında düğün eğlencesi

A
A
A
Kar yağışı altında düğün eğlencesi

Kütahya’nın Domaniç ilçesinde düğün eğlencesi kar yağışı altında gerçekleşti.

Kütahya’nın Domaniç ilçesinde düğün eğlencesi kar yağışı altında gerçekleşti.


Domaniç ilçesi Ortaca köyünde Şeref ve Merve Kısacık çiftinin düğünleri kar yağmasına rağmen köy meydanında ateş yakılması ile devam etti. Nisan ayının ortasında kar yağışını aldırmayan düğün davetlileri, yöre sanatçısı Mustafa Akyıldız’ın canlı müzik performansı ile oyunlarını oynadı.


Düğünde çocuklar da büyüklerinin yanında yöreye ait kaşık oyununu oynadı.


Düğünde kamera çekimi gerçekleştiren Erol Biçer, “Domaniç’in Ortaca köyünde düğün çekimleri için geldik. Kar var ve soğuk insanı üşütüyor. İlk defa böyle bir mevsimde kar görüyoruz ve çekimler güzel gidiyor” dedi.


Kamera çekimi yapan Ali Yılmaz ise soğuk bir havada sokakta çekim yapmanın zorluklarını dile getirerek çifte mutluluk diledi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Adana Adana’da "Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek” yarışmasının ödülleri verildi ADANA (İHA) – Adana’da Yeşilay tarafından düzenlenen "Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek” yarışmasının ödül töreni gerçekleşti. Milli Eğitim Bakanlığı ve Türkiye Yeşilay Cemiyeti arasında imzalanan protokol çerçevesinde yapılan, "Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek" yarışmasının ödül töreni gerçekleşti. Edebi eser ve görsel olmak üzere 2 farklı kategoriden oluşan yarışmada ilkokul, ortaokul ve lise il birincileri ödüllendirildi. Ödül törenine katılan Vali Yavuz Selim Köşger, İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Tevke ve Yeşilay Adana Şube Başkanı Dr. Yunus Emre Yıldırım, çeşitli kategorilerde başarılı olan öğrencilere ödüllerini takdim etti. Programda konuşan Yeşilay Adana Şube Başkanı Dr. Yunus Emre Yıldırım, ödül alan öğrencileri tebrik ederek, “Milli Eğitim Bakanlığımız ve Türkiye Yeşilay Cemiyeti işbirliğiyle Türkiye’deki tüm ilkokul, ortaokul ve liselerde uygulamaya geçirilen bağımlılık temalı görsel ve edebi alandaki eserlerin yarıştığı Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek yetenek yarışması çerçevesinde ilimizde dereceye giren öğrencilerimiz için Adana Yeşilay Şubesinde ödül töreni gerçekleştirdik. Dereceye giren öğrencilerimize ödülü, plaket ve başarı belgeleri takdim edildi. Öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi ve okul idarecilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz” dedi.