GENEL - 20 Mart 2018 Salı 11:01

Kaymakam Temurci’den gazilere: Sizlere hizmet etmek devletimizin asli görevidir

A
A
A
Kaymakam Temurci’den gazilere: Sizlere hizmet etmek devletimizin asli görevidir

Kütahya’nın Pazarlar Kaymakamı Gürsel Temurci, Atatürk Mahallesi’nde yaşayan Kıbrıs Gazisi Hasan Kul ile Güneydoğu gazileri Hakkı Kul ve Kamil Kul’u evlerinde ziyaret etti.

Kütahya’nın Pazarlar Kaymakamı Gürsel Temurci, Atatürk Mahallesi’nde yaşayan Kıbrıs Gazisi Hasan Kul ile Güneydoğu gazileri Hakkı Kul ve Kamil Kul’u evlerinde ziyaret etti.


Gazilere ziyarette Kaymakam Gürsel Temurci’ye Emniyet Amiri Müjdat Kılıç, Jandarma Komutanı M.Ömer Halitoğulları, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Sevgi, İlçe Müftüsü Murat Hasankahyaoğlu ile Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Aziz Altınkaya eşlik etti.


Ziyarette gazi aileleriyle bir süre sohbet eden İlçe Kaymakamı Gürsel Temurci, ailelerin istek ve taleplerini dinledi.


Kaymakam Gürsel Temurci, devletin her zaman şehit ve gazi ailelerimizin yanında olduğunu vurgulayarak, "Vatanları uğruna canlarını hiçe sayan aziz ve kadim insanlarımız, en değerli varlıklarımızdır. Şehitlerimize yüce mevladan rahmet, gazilerimize uzun ömürler, sağlık ve sıhhat dolu bir yaşam diliyorum.Devletimizin şefkat eli ve sıcak ilgisi her zaman şehit ve gazilerimizin yanındadır. Sizlere hizmet etmek devletimizin asli görevidir" dedi.


Kıbrıs Gazisi Hasan Kul ile Güney Doğu Gazileri Hakkı Kul ve Kamil Kul ziyaretlerinden dolayı Kaymakam Temurci ve ziyarete gelen ilçe protokolüne teşekkür ederek, "Allah devletimize ve milletimize zeval vermesin. Allah sizleri başımızdan eksik etmesin. Ziyaretleriyle bizleri mutlu ettiler" dedi.(MB-EFE)

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Hatay Enkaz kentte bereketli havuç hasadı Depremin vurduğu Hatay’ın bereketli topraklarında geçtiğimiz aylarda başlayan havuç hasadının sonuna doğru gelinirken, tarım işçilerinin zorlu mesaisi devam ediyor. Tarım işçileri havucun tonunu bin 300 TL’den topluyor. Kahramanmaraş merkezli depremlerden en çok yıkıma uğrayan Hatay’da, yaralar sarılmaya devam ediyor. Türkiye’nin en önemli tarım şehirlerden biri Hatay’ın bereketli Amik Ovası’nda geçtiğimiz aylarda başlayan havuç hasadında sona gelindi. Kırıkhan ilçesinde 4 aydan beri devam eden havuç hasadında tarım işçilerinin zorlu mesaisi ara vermeden sürüyor. Enkaz kentten 81 ile satılan havuç, tarladan 7 ile 12 TL arasında alıcı buluyor. Tarım işçileriyse havucun tonunu bin 300 TL’den topluyor. Havucun tarla fiyatının günden güne değiştiğine dikkat çeken Metin Koyuncu, “Hasat iyi gidiyor. Yağmurların yağmasıyla geçen yıla göre iyi. Yevmiyeler normal, yevmiyeler çalışmaya göre değişiyor. Çalışırsan güzel gelir ama çalışmazsan kötü gelir. Yevmiyeleri kilo başına alıyoruz. Tonu bin 300 TL’den topluyoruz. Adam başı ne kadar toplarsak ona göre yevmiyeleri alıyoruz. Havucun tarla fiyatı güne geliyor 12 TL’den de satılıyor ama şimdi kilosu 7 TL’den satılıyor” dedi. “Havuç hasadı; güzel, bereketli ve verimli gidiyor” Bu yıl havuç hasadının iyi gittiğini ifade eden tarım işçisi Hüseyin Yılmazlar, “Hasat; güzel, bereketli ve verimli gidiyor. Havuç hasadına 3 aydan beri devam ediyoruz. Ekmek parası için çalışıyoruz. Yağmurlu havalarda çalışmak zorlu oluyor ama böyle havalarda güzel” ifadelerini kullandı.