YEREL HABERLER - 29 Temmuz 2015 Çarşamba 11:16

Kütahayaspor 50 Yaşında

A
A
A
Kütahayaspor 50 Yaşında

Kütahyaspor Başkanı Ramazan Yıldırım, bu sezon 50. yılına giren Kütahyaspor’a destek noktasında herkesten aynı duyarlılığı beklediklerini dile getirdi.
Başkan Ramazan Yıldırım, valilik ve belediye kanadında ciddi yardımlar aldıklarını belirterek, ”Çinigar’dan yıllık gelen ortalama 250 bin TL kulübün SGK ve Maliye borçlarına taksitlendirilmiş durumda. Belediye Meclisi marifetiyle geçen sezon 250 bin TL’ye yakın bir maddi destek aldık. Bu yıl yine benzer rakamlarda destek alacağımızı düşünüyoruz. Ayrıca Belediye Başkanı Sayın Kamil Saraçoğlu, otoparklardan gelen gelirin de Kütahyaspor’a aktarılması noktasında söz verdi. Yine bu sezon başında imdadımıza yetişen Çinigaz firması da takımımıza 50 bin TL destekte bulundu. Bir özel hastane de aynı rakamlarda bir destekte bulunacak. Bize destek olan herkese teşekkür ediyoruz. Ancak Kütahyaspor için özel bir yıl olan 50. yılda aynı duyarlılığı herkesten bekliyoruz”diye konuştu.(EFE)
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Karaman Doğuştan engelli Havva’ya arkadaşlarından sürpriz 23 Nisan kutlaması Karaman’ın Ermenek ilçesinde Fikret Ünlü Yatılı Bölge Ortaokulu öğrencileri evde eğitim gören sınıf arkadaşları Havva Nur Pilan’a evinde sürpriz 23 Nisan kutlaması yaptı. Doğuştan engelli olduğu için evde eğitim gören 11 yaşındaki 6. sınıf öğrencisi Havva Nur Pilan’ı sınıf arkadaşları bu mutlu gününde yalnız bırakmadı. Öğrenciler öğretmenleri ile birlikte Havva Nur Pilan’ın ilçeye bağlı Gökçeseki köyündeki evine çiçek ve Türk bayraklı balonlarla gitti. Öğretmen ve öğrencileri evin girişinde Havva Nur’un anne ve babası karşıladı. Çalan kapıyı açan Havva Nur, karşısında sınıf arkadaşları ve öğretmenlerini görünce bir hayli mutlu oldu. Arkadaşlarının verdiği çiçek ve hediyeleri alan Havva Nur’un mutluluğu ise yüzüne yansıdı. Bir saatliğine de olsa sınıf arkadaşlarıyla birlikte keyifli anlar geçiren Havva Nur, arkadaşlarının sohbetine katılarak sık sık onlarla birlikte güldü. “Geldiklerine çok mutlu oldum” Havva Nur Pilan, sınıf arkadaşlarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını birlikte kutlamak için evine kadar gelmesinin kendisini mutlu ettiğini belirterek, “Onca yolu benim için gelmişler. Geldikleri için çok mutlu oldum. Uzun zamandır arkadaşlarımı görmüyordum" dedi. Anne Fatma Pilan da, kızının doğuştan engelli olduğunu belirterek, “Kızım 1. sınıftan beri evde eğitim görüyor. Öğretmenlerimiz haftada 2 gün buraya gelerek kızıma eğitim veriyor. Bugün de kızımla birlikte 23 Nisan’ı kutlamak için sınıf arkadaşları geldi. Hem kızımız mutlu oldu, hem de biz olduk" diye konuştu. Evde yapılan 23 Nisan kutlamasının ardından Havva Nur Pilan, sınıf arkadaşları ve öğretmenlerini el sallayarak uğurladı.