GENEL - 09 Şubat 2018 Cuma 18:07

Kütahya Kent Konseyi yenilendi

A
A
A
Kütahya Kent Konseyi yenilendi

Kütahya Kent Konseyi, Belediye Başkan Yardımcısı Ali İhsan Ertaş başkanlığında Genel Kurul Toplantısı’nı yaparak, yeni yürütme kurulu üyelerini ve grupların başkanlarını belirdi.

Kütahya Kent Konseyi, Belediye Başkan Yardımcısı Ali İhsan Ertaş başkanlığında Genel Kurul Toplantısı’nı yaparak, yeni yürütme kurulu üyelerini ve grupların başkanlarını belirdi. Genel Kurul sonrası Kent Konseyi Başkanlığı görevine Zekeriya Dağcı getirildi.


Belediye Başkan Yardımcısı Ali İhsan Ertaş, görevi devreden Ercan Taşkın ve yönetimine teşekkür etti.


Yeni Kent Konseyi yönetimine başarılar dileyen Ertaş, "Kent Konsey gönüllü faaliyetlerdir. Remsi faaliyetler değildir. Önceki yönetimin Kütahya’da farkındalık oluşturmak açısında bir dizi faaliyetleri oydu. Memleketimize kim bir çivi çakarsa başımızın üstünde yeri vardır.Bu uğurda çalışan herkesin yanındayız.Yeni görev alacak arkadaşlarımıza başarılar diliyorum" dedi.


Kent Konseyi Başkanlığı vazifesine seçilen Zekeriye Dağcı da, "Bundan sonra az konuşup, çok iş yapacağız" dedi ve genel kurul üyelerine teşekkür etti.


Genel Kurul’da ayrıca Kütahya Kent Konseyi’nde yer alan 46 çalışma grubunun başkanlarının da seçimle belirlendiği belirtildi. (EFE)

Bunlar Da İlginizi Çekebilir