ASAYİŞ - 01 Mayıs 2016 Pazar 11:46

Kütahya'nın Yeni Emniyet Müdürü Hasan Çevik Görevine Başladı

A
A
A
Kütahya'nın Yeni Emniyet Müdürü Hasan Çevik Görevine Başladı

Kütahya İl Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Hasan Çevik, görevine başladı. Alınan bilgiye göre, Kütahya Emniyet Müdürü Mehmet Gülnaz’ın yerine, Teftiş Kurulu Başkanlığı'nda Polis Başmüfettişi olarak görev yapan Hasan Çevik getirildi. Çevik için Kütahya İl Emniyet Müdürlüğü hizmet binası önünde karşılama töreni düzenlendi. Törene İl Emniyet Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri ve birim amirleri katıldı.

Makamında basın mensuplarını bir açıklama yapan Kütahya İl Emniyet Müdürü Hasan Çevik, "Geldik, göreve başladık. Ekiple birlikte güzel işler yapacağız. Kütahya ilimize hizmet edeceğiz. Gecemizi gündüzümüze katarak Kütahya halkının güvenliği için çalışacağız. Ekibime güveniyorum. İnşallah bizim için iyi bir başlangıç olur. İnşallah yüzümüzün akıyla görevimize tamamlarız. Kütahya halkı bize güvensin, biz onların hizmetindeyiz. Herkesin yardımını bekliyoruz. Çünkü biz kamu işi yapıyoruz. Halkımızın bizlere yardımcı olduğu müddetçe en iyi hizmeti vereceğiz" dedi.
17 Şubat 2014 tarihinden bu yana Kütahya İl Emniyet Müdürlüğü görevini yürüten Mehmet Gülnaz'ın ise, Emniyet Genel Müdürlüğü Özel Güvenlik Denetleme Başkanlığı vazifesine getirildiği belirtildi.

HASAN ÇEVİK'İN BİYOGRAFİSİ
"Hasan Çevik, 1962 yılında Yozgat’ın Sorgun ilçesinde doğumlu olup, ilk, orta ve Lise öğrenimini Yozgat'ta tamamladı.1988 yılında Polis Akademisini bitirerek Emniyet Genel Müdürlüğü Güvenlik Daire Başkanlığında göreve başladı. 1989-1996 yıllarında Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü'nün ve 1996-2006 yıllarında Ankara Emniyet Müdürlüğü'nde değişik görevlerde bulunduktan sonra 7 Temmuz 2009 tarihinde 1.sınıf emniyet müdürlüğü rütbesine atandı.Emniyet Genel Müdürlüğü Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı'na tayin edilen Çevik, daha sonra Teftiş Kurulu Başkanlığı'nda görev yaptı. 29 Ocak 2010 tarihinde Aksaray Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürlüğü'ne atandı. Çevik son olarak, 23 Mart 2012 günü Bağdat Büyük Elçiliğine Emniyet Müşaviri olarak görevlendirildi. Çevik, son olarak Teftiş Kurulu Başkanlığı'nda Polis Başmüfettişi olarak görev yapıyordu. " 

Bunlar Da İlginizi Çekebilir