POLİTİKA - 30 Eylül 2017 Cumartesi 21:39

Milletvekili İshak Gazel: Bu millet darbeye karşı dururken, aklında sadece Allah ve vatan sevgisi vardı

A
A
A
Milletvekili İshak Gazel: Bu millet darbeye karşı dururken, aklında sadece Allah ve vatan sevgisi vardı

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanlık Divanı üyesi ve AK Parti Kütahya Milletvekili İshak Gazel, "Cumhurbaşkanımız Allah’tan başka kimseden çekinmeden, sırtını sadece millete dayayarak siyaset yaptı ve halen yapmaya devam ediyor.

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanlık Divanı üyesi ve AK Parti Kütahya Milletvekili İshak Gazel, "Cumhurbaşkanımız Allah’tan başka kimseden çekinmeden, sırtını sadece millete dayayarak siyaset yaptı ve halen yapmaya devam ediyor. İşte bu nedenle milletin iradesini hiçe sayan alçakların, 15 Temmuz darbe girişimi milletimizin sayesinde başarısız oldu" dedi.


AK Parti Altıntaş İlçe Başkanlığı’nın 6. Olağan Genel Kurulu’nda konuşan Gazel, partilerinin kurulduğu günden bu yana bir çok darbe girişimi ile karşı karşı kaldığını kaydetti. Gazel, "Partimiz ve liderimiz darbe girişimleriyle ve kapatma davalarıyla karşı karşıya kaldı. Uluslararası emperyal güçlerin Türkiye’deki işbirlikçileri, Fetullahçı ihanet çetesi gibi hain işbirlikçiler, PKK-DHKPC gibi terör örgütleri bu ülkeyi yıpratmak ve bu ülke insanını yıldırmak, Recep Tayyip Erdoğan’ı iktidardan indirip, uluslararası emparyalizmin hedeflerini yerine getirmek için, her biri ayrı bir koldan çalıştılar ve halende çalışıyorlar. Ama Cumhurbaşkanımız Allah’tan başka kimseden çekinmeden, sırtını sadece millete dayayarak siyaset yaptı ve halen yapmaya devam ediyor. İşte bu nedenle o hainlerin, milletin iradesini hiçe sayan alçakların, 15 Temmuz darbe girişimi milletimiz sayesinde başarısız oldu. Bu millet 15 Temmuz günü çıplak elleriyle tanka karşı, uçaklardan atılan bombalara karşı elinde silah olmadan karşı koydu diyen Gazel, ’’Böyle bir olay Almanya’da olsa yağma ve saldırılardan sokaklara çıkılamazdı. İşte bu millet böyle yüce bir ahlaka sahiptir. Çıplak elleriyle darbeye karşı dururken, aklında sadece Allah’a inancı ve vatan sevgisi vardı. İşte bu şuurla 15 Temmuz’da sadece Fetullahçı alçaklara değil, onları maşa olarak kullananlara da gereken cevabı verdiler. Onların derdi asla memleket değildir. Onlar için Recep Tayyip Erdoğan gitsin, memleket ne olursa olsun. Ama Allah’ın izniyle hedeflerimize, Başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan’la emin adımlarla yürüyeceğiz. Onların en büyük hazımsızlığı dünya Müslümanlarının liderimize olan sevgisidir. Bugün tüm dünya Müslümanları ’Recep Tayyip Erdoğan bizim kahramanımızdır’ diyorsa, evet biz liderimizle beraber doğru yoldayız demektir’’ diye konuştu. (YD - EFE)

Bunlar Da İlginizi Çekebilir