YEREL HABERLER - 28 Ekim 2014 Salı 09:18

Muhtarlar Kaymakam Gürbüzerol İle Yemekte Buluştu

A
A
A
Muhtarlar Kaymakam Gürbüzerol İle Yemekte Buluştu

Simav’da köy ve mahalle muhtarları, Kaymakam Gökhan Gürbüzerol ile yemekte buluştu.
Muhtarlar adına Muhtarlar dernek Başkanı ve Simav Kekliktepe Mahallesi Muhtarı Raif Adıgüzel’in organize ettiği yemekte keyifli anlar yaşandı.
Yemeğe Simav Kaymakamı Gökhan Gürbüzerol, Simav Garnizon Komutanı Binbaşı Mustafa Akyer, Jandarma Birlik Komutanı Jandarma Yüzbaşı Sait Bayramoğlu , lçe Emniyet Müdürü Azimet Doğan , Simav Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Muammer Gavas, Simav Meslek Yüksek Okulu Müdürü doç. Dr. Rüştü Güntürkün, belde başkanları, belediye meclis üyeleri Siyasi Parti ilçe başkanları, bazı sivil toplum örgüt başkanları, mahalle ve köy muhtarları katıldı.
Kaymakam Gökhan Gürbüzerol, yemeğe katılan ve tertip edenlere teşekkür etti. Gürbüzerol, "Görevimiz gereği ülkemizin bir çok yerini gördüm Ancak böyle yeşillikler içerisinde şifalı sularıyla ünlü Simav’a şimdiye kadar gelmemiş kendimde eksik olarak görüyorum.Dilerim uzun süre siz seçilmiş muhtarlarımız ve belediye başkanlarımızla Simav’a ve Simavlılara hizmet etme imkanı buluruz " dedi.
Simav Belediye Başkanı Süleyman Özkan ise, "Bizim öncelikli görevimiz halkımızın sorunlarına çözüm bulmak ve onları mutlu etmek. Vatandaşlarımızın yaşam standardının yükseltilmesi amacıyla başlattığımız hizmet yarışımızda dernek başkanımız başta olmak üzere mahalle muhtarlarımızı yanımızda görmek bize güç verecektir.Mahalle muhtarlarımız Belediyemiz ve Kaymakamlığımız ile uyum içerisinde Bu şirin ilçemizin yaşam standartını yükseltmek için elimizden gelen gayreti sarfedeceğiz" diye konuştu. (MY-EFE)
Bunlar Da İlginizi Çekebilir