YEREL HABERLER - 05 Ekim 2015 Pazartesi 16:45

Pazarlar İl Bağlantı Yolunda Sona Yaklaşılıyor

A
A
A
Pazarlar İl Bağlantı Yolunda Sona Yaklaşılıyor

Kütahya’nın Pazarlar ilçesinin il bağlantı yolunun yapım çalışmalarında sona yaklaşılıyor.
4 bin 600 metrelik il bağlantı yolun 3 bin 800 metrelik kısmının tamamlandığını ve geri kalan 800 metrelik kısımda hafriyat ve duvar örme çalışmalarının devam ettiği bildirildi.
Pazarlar İlçesinin il bağlantı yolu çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Cavit Erdoğan, Yüklenici Firma Me-Yu İnşaat Taahhüt Mühendislik Sanayi ve Tic. Ltd. Şirketinin yetkililerden bilgi aldı.
Yol yapım çalışmalarını yerinde inceleyen Pazarlar Belediye Başkanı Cavit Erdoğan, İl bağlantı yolunun yeniden yapılma çalışmalarında önemli aşamalar kat edildiğini belirtti. Belediye Başkanı Erdoğan, konuşmasına şu şekilde devam etti: “4 bin 600 metrelik il bağlantı yol çalışmaları hızla devam etmekte olup; sona yaklaşılıyor. 4 bin 600 metrelik il bağlantı yolun 3 bin 800 metrelik kısmı tamamlandı. Geriye kalan 800 metrelik kısımda hafriyat ve duvar örme çalışmalarının devam ediyor. İlçemize yakışır bir yol olacaktır. Bizler yolun yapılacağına inandık ve yapılması için bizde elimizden geleni yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz. Emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.(MB-EFE)
Bunlar Da İlginizi Çekebilir