SPOR - 23 Mayıs 2017 Salı 11:44

Evkur Yeni Malatyaspor, İrfan Buz ile devam edecek

A
A
A
Evkur Yeni Malatyaspor, İrfan Buz ile devam edecek

TFF 1.

TFF 1. Lig’i ikinci sırada tamamlayarak Spor Toto Süper Lig’e çıkan Yeni Malatyaspor’da teknik direktör İrfan Buz ile yeni sezonda da yola devam edileceği belirtiliyor.


Sarı-siyahlı kulüpte ikinci sezonunu geride bırakan başarılı teknik adamla yola devam etmeyi planlayan yönetimin önümüzdeki günlerde yeni bir sözleşmeyle anlaşma masasına oturmayı düşündüğü ifade ediliyor.


Kariyerinde Süper Lig deneyimi bulunan İrfan Buz’un da yakın çevresine Yeni Malatyaspor ile devam edeceğini söylediği belirtiliyor.


Görev yaptığı 2 sezonda başarılı bir grafik ortaya koyan Boşnak asıllı teknik adamın, önümüzdeki günlerde yönetimle görüştükten sonra transfer için çalışmalara başlayacağı öğrenildi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Aydın Başçayır Mahallesi’nde 23 Nisan kutlamaları Aydın’ın Köşk ilçesine bağlı Başçayır Mahallesi’nde bulunan Başçayır İlkokulunda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları vatandaşların yoğun katılımı ile gerçekleştirildi. Sabahın erken saatlerde Başçayır İlkokulu’na bayrak ve Atatürk posterleri asılırken, tören alanını ve mahalle meydanını vatandaşlar erken saatlerde doldurdu. Kutlama töreni 23 Nisan kutlama korteji ile başladı. Mahalle meydanında okul müdürü, mahalle muhtarı ve azalar ile mahalle halkı en başında Türk bayrağı, Atatürk posteri ve okul sancağı tutan öğrencileri selamladı. Daha sonra okul bahçesine dönen öğrenci korteji kutlama programı için yerlerini aldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından iki öğrenci birer şiir okudu. Mahalle Muhtarı Muzaffer Bölük ve Okul Müdürü Medet Arslan yaptıkları konuşmalarda tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. Öğrenciler sırasıyla marşlar ve müzik eşliğinde dans, oyun ve hareketli gösterilerini yaptılar. Gösterilerde görev alan öğrenciler ve öğretmenler mahalle sakinlerinden büyük alkışlar aldı. Son olarak da çuval yarışı, yumurta koşu yarışı ve halat çekme yarışları düzenlenerek, kazananlara ödüller verildi. 23 Nisan kutlama töreni bitiminde ise hareketli marşlara ve çocuk şarkılarına tüm çocuklar gönüllerinde oynayarak eşlik etti.