EKONOMİ - 21 Eylül 2018 Cuma 16:06

FKA, 8 projeyi başarılı buldu

A
A
A
FKA, 8 projeyi başarılı buldu

Fırat Kalkınma Ajansı’na, 2018 Yılı Teknik Destek Programı kapsamında başvuran 10 projeden 8’i başarılı bulundu.

Fırat Kalkınma Ajansı’na, 2018 Yılı Teknik Destek Programı kapsamında başvuran 10 projeden 8’i başarılı bulundu.


Fırat Kalkınma Ajansı (FKA) 2018 Yılı Teknik Destek Programında Temmuz-Ağustos dönemi değerlendirme sonuçları belli oldu. Belirtilen dönem içerisinde teslim alınan 10 adet başvuru ile ilgili yapılan değerlendirmeler sonucunda 8 projenin başarılı bulunduğu açıklandı.


Yapılan açıklamada, başvuru sahiplerinin teknik destek sonuçlarının Fırat Kalkınma Ajansı internet sitesinde yayınlandığı tarihten itibaren en geç 10 iş günü içinde sözleşmeyi imzalamak üzere Fırat Kalkınma Ajansına müracaat etmeleri istendi.


Bu süre içerisinde sözleşme imzalamayan kurum ve kuruluşların haklarından feragat etmiş sayılacağı da belirtildi.


Açıklanan sonuçlara göre başarılı bulunan projeler ise şunlar:


"Elazığ İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ‘Çevre Dostu Tarımsal Üretim Yöntemleri’


Malatya Ticaret Borsası ‘ISO 9001:2015 ve ISO 10002:2014 Belgeleri ile Hizmet Kalitemizi Arttırıyoruz’


Malatya İl Milli Eğitim Müdürlüğü ‘Malatya Öğrenme Atölyesi İnsan Kaynağı Niteliği Artırma’


Tunceli Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü ‘Kadına Yönelik Aile İçi Şiddet Eğitici Eğitimi’


Tunceli İl Milli Eğitim Müdürlüğü ‘Wep 2.0’la Gelişimi Yakala’,


Tunceli İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ‘Kurumsal İmajın Geliştirilmesi, Etkili İletişim ve Personelin Stres Yönetimi’


Tunceli İl Sağlık Müdürlüğü ‘Önce Huzur Sonra Şifa


Yeşilyurt İlçe Milli Eğitimi Müdürlüğü ‘Okul Öncesi Öğretmenlerin Gelişimlerinin Desteklenmesi."


Teknik Destek Programına ilişkin açıklamalarda bulunan Fırat Kalkınma Ajansı Genel Sekreter vekili Abdulvahap Yoğunlu, “TRB1 Bölgemizin insan kaynağının ve kurumlarımızın kapasitesinin geliştirilmesi maksadıyla uygulanan teknik destek programında başaralı olan projelerin bölgemize hayırlı olmasını diliyoruz” diye konuştu.


Bu arada 2018 yılı Teknik Destek Programı kapsamında başvurular devam ettiği dile getirildi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Serdar Topraktepe: “Arkadaşlık, mücadele ve takım birlikteliğini net sahaya yansıttık” Beşiktaş Teknik Sorumlusu Serdar Topraktepe, MKE Ankaragücü karşısında iyi bir oyun oynadıklarını söyleyerek, “Arkadaşlık, mücadele ve takım birlikteliğini net sahaya yansıttık. Umarım bundan sonra da devam ederiz” dedi. Trednyol Süper Lig’in 33. haftasında Beşiktaş, sahasında MKE Ankaragücü’nü 2-0 mağlup etti. Müsabakanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Beşiktaş Teknik Sorumlusu Serdar Topraktepe, geçtiğimiz hafta yolların ayrıldığı Teknik Direktör Fernando Santos ve ekibine teşekkür ederek sözlerine başladı. “Doğru geçiş oyunları oynadık” MKE Ankaragücü’nün iyi bir futbol oynadığını dile getiren Topraktepe, “Geri çekilmedi. O yüzden mücadele iyi geçti. Ankaragücü sahasında en çok pas yapan takımlarından biri. Biz de önde oynayıp, baskı yapıp, ön tarafta pas yapmalarına izin vermezsek daha iyi olacağını düşündük. Baskımız yer yer iyi oldu, yer yer olmadı. Neticesinde golü bulduk. Doğru geçiş oyunları oynadık. Arkadaşlık, mücadele ve takım birlikteliğini net sahaya yansıttık. Umarım bundan sonra da devam ederiz. Kupa maçı da zor olacak. İyi bir şekilde hazırlanıp oraya gitmek istiyoruz” ifadelerini kullandı. “Bu formayı giyiyorlarsa, hak ettikleri için giyiyorlar” Serdar Topraktepe, ligde 5 maç sonra galip gelmelerinin önemine değinerek, “Bütün futbolcu arkadaşlarımızla beraber bir karar aldık. En çok üzülen taraf onlar. 5 maç sonunda hem taraftarın hem camianın buna ihtiyacı vardı. Hepsi iyi mücadele etti. Ben onlara sadece Beşiktaş formasının çok büyük olduğunu söyledim. Bu formayı giyiyorlarsa, hak ettikleri için giyiyorlar. Onlar da bunun hakkını verdi. Birlik ve mücadele istedik” şeklinde konuştu. “Beşiktaş’a hizmet için buradayız” Uzun süre hangi mevkide olursa olsun Beşiktaş’a hizmet etmek istediğinden bahseden Topraktepe, “18-19 yaşında Beşiktaş formasını giydiğim ilk maçı unutmam. Tüylerim diken dikendi. Bugün de önceki 3 maçta da öyleydi. Görev nerede verilirse çalıştırırız. Beşiktaş’a hizmet için buradayız. İnşallah uzun süre Beşiktaş’a hizmet edeceğiz” cümlelerine yer verdi. Başarılı çalıştırıcı, MKE Ankaragücü ile 23 Nisan Salı günü Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk müsabakasıyla ilgili ise, “Kupa maçına camiamız odaklandı. O maçın buradan daha zor olacağını söyledim. Maçtan sonra analizlerimiz yapıp en iyi şekilde o maça çıkacağız” diyerek sözlerini noktaladı.