YEREL HABERLER - 27 Şubat 2017 Pazartesi 18:18

Hızlı olduğu iddia edilen pikap, alt geçit girişinde yan yattı: 3 yaralı

A
A
A
Hızlı olduğu iddia edilen pikap, alt geçit girişinde yan yattı: 3 yaralı

Malatya’da bir alt geçitte meydana gelen trafik kazasında aşırı hız yapan pikap, sürücüsünün kontrolünü kaybetmesiyle yan yattı.
İddiaya göre, Malatya’da Doğu istikametinden Ankara yönüne doğru seyir halinde bulunan Serdar U idaresindeki 44 BB 381 plakalı pikap araç, aşırı hız nedeniyle Şire Pazarı Alt geçinde savrularak, yan yattı. Araç yaklaşık 50 metre sürüklenirken, karşı yönden seyir eden başka aracın olmaması daha büyük bir faciayı önlediği öğrenildi. Kazada, araçta bulunan sürücü Serdar U ve yanındakiler Serdar K. ile Ramazan U. yaralanarak, hastaneye kaldırıldı. Yan yatan aracın kaldırılması için çağrılan çekicinin gelmesi beklenirken, polis kazanın meydana geldiği şeritleri ulaşıma kapattı
Yaralı olarak hastaneye kaldırılan Serdar U., Enes K. ve Ramazan U’nun durumlarının iyi olduğu öğrenildi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Çankırı Şehir hayatından sıkıldı, doğa ile iç içe yaşamaya başladı İstanbul’da şehir hayatından sıkılan Veysel Elmas, çocukluk hayalini gerçekleştirerek Çankırı’da doğa ile iç içe yaşamaya başladı. Doğanın kendisine huzur verdiğini belirten Elmas, “Burası benim tüm negatif enerjimi attı” dedi. İstanbul’da yaşayan 69 yaşındaki Veysel Elmas, şehir hayatından sıkılarak çocukluk hayalini gerçekleştirmeye karar verdi. Memleketi Çankırı’nın Korgun ilçesinde doğada bulunan müstakil bir ev satın alan Elmas, bahçede çeşitli ürünler ekip evcil hayvan besliyor. Doğada olmanın kendisine huzur verdiğini belirten Elmas, İstanbul’da yaşarken sürekli stres yaşadığını kaydetti. “İstanbul’da otursaydım bu imkanlara sahip olamayacaktım” Korona virüs döneminde şehir hayatından uzaklaşmak istediğini ifade eden Elmas, “İstanbul’da yıllarca yaşadıktan sonra pandemi döneminde şehir hayatından çok sıkıldığımı anladım. Çocukluğumdan bu yana memleketim Çankırı’da doğa ile baş başa yaşamak hayalimdi. İstanbul’da kulüp çalışmalarım vardı, kulübü bir öğrencime devredip Çankırı’ya gelmeye karar verdim. Bu müstakil evi bir vatandaş satılığa çıkartmıştı. Bu evi aldık ve yerleştik. Eşim ile birlikteyiz, bazen çocuklarım ve torunlarım geliyor, burada mutlu bir şekilde yaşıyoruz. Yaz aylarında bahçemizi ekip yetiştirdiğimiz doğal ürünleri eş, dost ve komşularla paylaşıyoruz. Bazen de İstanbul’a koli koli ürün gönderiyoruz. Biz Anadolu insanları olduğumuz için inancımız gereği tüm canlılara saygılıyız. Bir tane yavru köpek sahiplendim. 17 günlüktü, bana geldiğinde 5 aylık oldu" dedi. "Yoğun trafikten sıkıntı çekiyorduk, yapmak istediklerimizi yapamıyorduk” İstanbul’da yaşarken en çok trafik probleminde şikayetçi olduğunu kaydeden Elmas, "İstanbul’da otursaydım bu imkanlara sahip olamayacaktım. Doğa ile baş başa yaşarken de insanlara, canlılara ve doğaya zarar vermeden hayatımızı sürdürmemiz gerek. Burası benim tüm negatif enerjimi attı. İstanbul’da stres içerisindeydik. Bir yerden bir yere giderken yoğun trafikten sıkıntı çekiyorduk, yapmak istediklerimizi yapamıyorduk” diye konuştu.