GENEL - 23 Ocak 2017 Pazartesi 13:23

TRT spikeri Cüneyt Ersan: “Spiker taraflı olamaz”

A
A
A
TRT spikeri Cüneyt Ersan: “Spiker taraflı olamaz”

TRT’nin başarılı spikerlerinden Cüneyt Ersan spor spikerliğinin bilgi ve birikim gerektirdiğini belirterek, “Spiker asla taraflı olamaz, gördüğünü en iyi şekilde anlatmak zorundadır” dedi.
TSYD Malatya Temsilciliği tarafından düzenlenen sohbet toplantılarının bu haftaki konuğu TRT’nin başarılı spikeri Cüneyt Ersan oldu.
Evkur Yeni Malatyaspor-Mersin İdmanyurdu maçını TRT’de naklen sunan Cüneyt Ersan, Malatya HAS otelde düzenlenen toplantıya TRT ses teknikeri Faruk Onay ve spor muhabir Yasin Köse ile birlikte katılarak Malatya’daki spor basınıyla tecrübelerini paylaştı.
Spiker Cüneyt Ersan, kendisinin de yerel basından geldiğini belirterek, “Ben de Konya’da bir yerel kanalda uzun süre çalıştım ve TRT’ye geçtim. Anadolu’da yerel medyanın ne kadar önemli olduğunu biliyorum. Bu nedenle TSYD Malatya temsilciliğinin bu sohbet toplantılarını oldukça önemli görüyorum. Malatya’ya defalarca geldim ve gittim, spor konusunda Malatya güçlü şehirlerimizden bir tanesi. Spiker maç anlatırken asla taraf olamaz. Taraf olursa bu işi yapamaz ve bir süre sonra ona maç vermezler. İyi bir spiker gördüğünü en iyi şekilde seyirciye anlatandır. Ama taraf olursanız asla iyi bir maç anlatamazsınız” diye konuştu.
Türkiye genelinde çok iyi statların yapılmasına rağmen seyircinin tribünlerden uzaklaştığını da kaydeden Cüneyt Ersan, “Eskişehir, Göztepe ve Adana Demirspor’un seyirci desteği devam ediyor. Bu takımların seyircisi tribünleri, doldururken, Malatya gibi futbol şehri bir ilde tribünlerin boş olması ve kale arkalarının seyircisiz olması oldukça düşündürücü. Seyircinin stada gelmesi için çalışmalar yapılmalıdır. Yeni Malatyaspor ligde zirveyi son haftaya kadar zorlayacaktır” ifadelerini kullandı.
TSYD Malatya Temsilcisi Vahap Güner ise sohbet toplantısına katılan TRT Spikeri Cüneyt Ersan’a kayısı ve Yeni Malatyaspor forması hediye etti.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Ankara 20 ilde FETÖ’ye yönelik olarak son bir hafta içinde düzenlenen “Kıskaç-11” operasyonlarında 70 şüpheli yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 20 ilde FETÖ’ye yönelik olarak son bir hafta içinde düzenlenen “Kıskaç-11” operasyonlarında 70 şüphelinin yakalandığını açıkladı. Bakan Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, 20 ilde FETÖ’ye yönelik olarak son bir hafta içinde düzenlenen “Kıskaç-11” operasyonlarında 70 şüphelinin yakalandığını belirterek,"FETÖ’cülere göz açtırmayacağız. Aziz milletimizin huzuru, birlik ve beraberliği için güvenlik güçlerimizin üstün gayretleriyle operasyonlarımız kararlılıkla devam edecek" ifadesini kullandı. Yerlikaya operasyonlarla ilgili şunları kaydetti: "Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Başkanlığı, TEM Daire Başkanlığı, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Başkanlığı koordinesinde; İl Emniyet Müdürlükleri, TEM ve KOM Şube Müdürlüklerince yapılan çalışmalar sonucu; Aksaray, Bolu, Gaziantep, Sakarya, Muğla, Mersin, Manisa, İstanbul, Kayseri, Kars, Erzurum, İzmir, Elazığ, Adana, Uşak, Denizli, Sivas, Mardin, Edirne ve Bursa’da FETÖ’ye yönelik eş zamanlı olarak düzenlenen ’Kıskaç-11’ operasyonlarında şüphelilerin: Örgütün sözde ’Emniyet Mahrem Yapılanması’ içerisinde faaliyette bulundukları, örgütün kripto haberleşme programı “ByLock” kullanıcısı oldukları, ankesörlü telefonlarla iletişim kurdukları, örgütün ’Gaybubet Evi’ olarak adlandırdıkları hücre evlerinde barındıkları, ifade ve teşhislerde adlarının geçtiği, FETÖ soruşturmaları kapsamında haklarında kesinleşmiş hapis cezası ile aranma kaydı bulunduğu tespit edildi. Operasyonlar sonucu, çok sayıda dijital materyale el konuldu. Operasyonları gerçekleştiren Kahraman Polislerimizi tebrik ediyorum. Allah ayağınıza taş değdirmesin. Milletimizin duası sizinle."