SPOR - 13 Ekim 2017 Cuma 14:53

Akhisarspor, Trabzon maçı hazırlıklarını sürdürdü

A
A
A
Akhisarspor, Trabzon maçı hazırlıklarını sürdürdü

Süper Lig’in 8.

Süper Lig’in 8. haftasında deplasmanda Trabzonspor’a konuk olacak olan Teleset Mobilya Akhisarspor, zorlu karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürüyor.


Yılmaz Atabarut Tesisleri’nde Teknik Direktör Okan Buruk yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular kondisyon ve taktik ağırlıklı çalışmalar yaptı. Sakat ve cezalı oyuncusu bulunmayan yeşil-siyahlıların tam kadro yarın saat 12.45 uçağı ile İzmir’den Trabzon’a hareket edeceği ve burada maç saatini bekleyeceği bildirildi. Maçın hakemliğine Yaşar Kemal Uğurlu atanırken, yardımcılıklarını Serkan Çimen, Serkan Olguncan yapacak. İki ekip Süper Lig’de 11. kez karşı karşıya gelecek. İki ekipte birbirine karşı 4’er kez üstünlük sağlarken 3 maçta ise kazanan çıkmadı. İki ekip arasındaki son lig maçında Manisa 19 Mayıs Stadyumu’ndaki müsabakayı Trabzonspor 3-1 kazanmıştı. Trabzon’da yapılan son müsabaka ise golsüz beraberlikle sonuçlanmıştı. Konuk ekip Akhisarspor 13 puan ile ligde 7’inci sırada yer alırken, ev sahibi ekip Trabzonspor ise 9 puan ile 9’uncu sırada yer alıyor.



Down sendromlu çocuklar ziyaret etti


Antrenman öncesi Akhisar Down Derneği, Akhisarspor’u ziyaret etti. Özel misafirleri ile yakından ilgilenen teknik direktör Okan Buruk ve futbolcular bol bol hatıra fotoğrafı çektirdiler. Ziyarette teknik heyet ve futbolculara baklava ikramında bulunan Akhisar Down Derneği Başkanı Neşe Çalışkan, Akhisarspor heyetine ve Başkan Yardımcısı Harun Eryüksel’e teşekkür etti.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Kocaeli Gündem olan görüntülerin sahibinden açıklama İzmit Belediyesi ile Kocaeli Büyükşehir Belediyesi çalışanları arasında çevre düzenlemesi sebebiyle çıkan kargaşada bir kişinin AK Parti İzmit Belediyesi Meclis Üyesi İbrahim Efe’yi ittirmesi neticesinde yere düşerek yuvarlanmıştı. Konuya ilişkin açıklama yapan Efe, "İzmit Belediyesi ekiplerinin olay yerinde engel çıkardığı şeklinde haberi aldığımda öfkeme yenik düştüm, kontrolümü kaybettim. Ailemi, dostlarımı, dava arkadaşlarımı ve bizlere güvenen herkesi hayal kırıklığına uğratan görüntülerin yaşanmasına neden oldum. Çok üzgünüm" dedi. Şehir hastanesinin çevresinde yapılan düzenlemeler sırasında İzmit Belediyesi ile Kocaeli Büyükşehir Belediyesi çalışanları karşı karşıya gelmişti. İddiaya göre İzmit Belediyesi ekipleri, şehir hastanesi yanında bulunan ve Tavşantepe Mahallesi’nde kalan sokağın asfalt çalışması için bölgeye gitti. Bu sırada aynı sokakta çalışma yapan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekipleri ile İzmit Belediyesi çalışları arasında kavga çıktı. Olay sebebiyle İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet de bölgeye gitti. İzmit Belediyesi ekibi ile gelen grupta yer alan bir kişi İzmit Belediyesi Meclis Üyesi İbrahim Efe’yi ittirmesi ile yere düşerek yuvarlandı. İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ile yanında bulunanlar, yere düşen İbrahim Efe’ye "Kendini yere atıyorsun, numara yapma" diye tepki gösterdi. "Öfkeme yenik düştüm" Sosyal medya hesaplarından yazılı açıklama yapan İbrahim Efe, "Doğup büyüdüğüm mahallem Tavşantepe başta olmak üzere, şehrimize hizmet etmek için çocuk denecek yaşlarda siyasetin içine girdim. Benden hiçbir zaman desteğini esirgemeyen komşularım, dostlarım, arkadaşlarım sayesinde önce mahallemde muhtar olarak bu yüce duyguyu yaşamayı Rabbim bana nasip etti. Çok şükür ki şimdi de İzmit Belediye Meclis Üyesi olarak milletimize hizmet etmek nasip oldu. Bu yeni görevimin verdiği sorumlulukla ve aynı zamanda mahallemin hemen yanı başındaki bir talep ve ihtiyaç olarak Kocaeli Şehir Hastanesi’ne yaya geçişi yapılması için farklı kurumlarla temas halindeydim. Bu sabah İzmit Belediyesi ekiplerinin olay yerinde engel çıkardığı şeklinde haberi aldığımda öfkeme yenik düştüm, kontrolümü kaybettim. Ailemi, dostlarımı, dava arkadaşlarımı ve bizlere güvenen herkesi hayal kırıklığına uğratan görüntülerin yaşanmasına neden oldum. Çok üzgünüm. Yaşadığım üzüntüyü ifade edecek kelime bulamıyorum. Özellikle bana çok güvenen ve desteğini hiçbir zaman eksik etmeyen ailem ve dostlarım başta olmak üzere, değerli dava arkadaşlarımdan, il ve ilçe başkanlarımdan, belediye başkanlarımdan, çok kıymetli hemşehrilerimden hiçbir mazerete sığınmadan özür diliyorum" ifadelerini kullandı.