SAĞLIK - 24 Eylül 2017 Pazar 13:39

Evde bakımdan faydalanan yaşlı adamdan teşekkür

A
A
A
Evde bakımdan faydalanan yaşlı adamdan teşekkür

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin evde bakım hizmetinden faydalanan Hüseyin Türkyılmaz, Sağlık İşleri Daire Başkanı Talip Akbaş ve evde bakım personelini ziyaret etti.

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin evde bakım hizmetinden faydalanan Hüseyin Türkyılmaz, Sağlık İşleri Daire Başkanı Talip Akbaş ve evde bakım personelini ziyaret etti. Çalışanların özverili hizmetleri ve gülen yüzlerinin kendisini çok duygulandırdığını ifade eden Türkyılmaz, “Ben evlatlarıma bu kadar dua etmedim” dedi.


Manisa Büyükşehir Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışıyla sürdürdüğü evde bakım hizmetleri ile yüzleri güldürmeye devam ediyor. Yunusemre ilçesi Uncubozköy Mahallesi’nde yaşayan 64 yaşındaki Hüseyin Türkyılmaz, hizmetten duyduğu memnuniyeti dile getirmek ve teşekkür etmek için Manisa Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret etti. Türyılmaz’ın sürpriz ziyareti Sağlık İşleri Daire Başkanı Talip Akbaş ve evde bakım hizmetleri personelini çok duygulandırdı.


Yaklaşık altı aydır hizmetten faydalandığını belirten Türkyılmaz, “Özverili hizmetlerinden ziyade gülen yüzleriyle adeta ailemizden biri gibi oldular. Onlar geldiğinde ‘Kızlarım geldi’ diyorum. Bugün doktorumdan iki saatliğine izin aldım ve dışarı çıktım. Bu sürede onları ve amirlerini ziyaret etmek istedim. Hepsine bir kez daha tek tek teşekkür ediyorum” dedi.



“Vatanını seven görevini en iyi yapandır”


Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Sağlık İşleri Daire Başkanı Talip Akbaş, “Hüseyin Bey’in ziyareti bizleri çok duygulandırdı. Yüzünde gülümsemeyi, memnuniyeti görmek beni çok mutlu etti. Bizler hizmetlerimizin merkezine her zaman insanı koyduğumuz için bu tür geri dönüşler bizim için çok anlamlı oluyor. Yüce Atamızın dediği gibi ‘Vatanını en çok seven görevini en iyi yapandır’ Görevini iyi yapan herkese çok teşekkür ediyorum” diye konuştu. Evde Bakım Hizmetleri Şube Müdürü Füsun Mersinli ise, “Gerek telefonla gerekse yazılı olarak bu tür geri dönüşler bize her zaman geliyor ancak Hüseyin Bey’i burada görmek ayrıca bizi mutlu etti. Duygulandıran ziyareti için çok teşekkür ediyoruz” dedi.


Evde bakım hizmetleri personeli ise, “Hizmet götürmekten ziyade birilerinin hayatına, en önemlisi kalbine dokunmak bizim için çok önemli. Hüseyin Amcamıza biz de çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Eskişehir Eskişehir İl Tarım Ve Orman Müdürlüğü’nden 14 ilçede eş zamanlı çiftçi ziyareti Eskişehir İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Tarım ve Orman Bakanlığı Eğitim ve Yayın Dairesi Başkanlığının başlattığı "Çiftçi Eğitimi İhtiyaç Analizi" çalışması çerçevesinde, Bakanlığın görev alanındaki konularda etkinliğin, verimliliğin ve üretkenliğin artırılması maksadıyla Eskişehir’in 14 ilçesinde eş zamanlı çiftçi ziyareti gerçekleştirdi. Çiftçilerin eğitim ihtiyaçlarını tespit etmek amacıyla bitkisel ve hayvansal üretim yapan tarım işletmelerinde anket çalışması gerçekleştirildi. Ziyaretlerde, çiftçilerin eğitim ihtiyaçları belirlenerek, tarımsal faaliyetlerin verimliliğinin artırılması hedeflendi. Anketlerde yer alan eğitim konuları Tarım ve Orman Bakanlığı’na bağlı genel müdürlükler, il müdürlükleri, enstitüler, kuruluş müdürlükleri ve üniversitelerde görevli personel ile yapılan çalışma sonucu tespit edildi. İl/İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri çiftçilerle birebir görüşmeler yaparak, tarımsal faaliyetlerde karşılaştıkları sorunları ve ihtiyaçları görevlilerce dinledi. Çiftçilere verilecek eğitimlerin belirlenmesi amacıyla yapılan bu ziyaretler, tarımsal üretimde kalite ve verimliliği artırmayı hedefliyor. Ziyaretler sırasında çiftçilere tarımsal destekler, gübreleme teknikleri, sulama yöntemleri, hastalık ve zararlılarla mücadele konularında bilgilendirme yapıldı. Ayrıca, çiftçilerin ihtiyaç duyduğu konuların belirlenmesi ve çözüm önerilerinin sunulması için çalışmalar yapıldı.