SPOR - 15 Kasım 2017 Çarşamba 12:12

Halil Berk Dereli milli takım yolunda

A
A
A
Halil Berk Dereli milli takım yolunda

Manisaspor U14 Takımı oyuncusu Halil Berk Dereli, TFF Ege Bölge karmasına seçmelerinde gösterdiği başarıyla bölge karmasına seçildi.

Manisaspor U14 Takımı oyuncusu Halil Berk Dereli, TFF Ege Bölge karmasına seçmelerinde gösterdiği başarıyla bölge karmasına seçildi.


Manisaspor U14 Takımı oyuncularından Halil Berk Dereli, Yusuf Adıgüzel, Mustafa Güneş geçtiğimiz günlerde Türkiye Futbol Fedarasyonu tarafından milli takımlara oyuncu havuzu oluşturmak için gerçekleştirilen TFF Ege Bölge karması seçmelerinde Manisaspor’u temsil etti.


2004 doğumlu futbolcu Halil Berk Dereli seçmelerde gösterdiği performans ile TFF Ege Bölge karmasına seçilerek 26-30 Kasım tarihlerinde Antalya’da yapılacak olan bölge karmaları müsabakalarında Manisaspor’u temsil etme hakkını kazandı.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Antalya 11 Ukraynalı kadının hazırladığı ‘Sanatçıların Gözünden Alanya’ sanat sergisi açıldı Ukrayna’nın farklı şehirlerinden 11 kadın sanatçının eserlerinden oluşan “Sanatçıların Gözünden Alanya” sanat sergisi Kızılkule’de açıldı. Serginin açılışına Alanya Belediye Başkan Vekili Murat Levent Koçak katıldı. Kültür ve Turizm Bakanlığının desteği ile Alanya Belediyesi ve Alanya Müze Müdürlüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen sergide, Alanya’nın doğal güzelliklerinin yorumlandığı eserler yer alıyor. Sergiyle ilgili Alanya Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Türkiye Cumhuriyeti Kiev Büyükelçiliği Kültür ve Tanıtma Müşavirliği aracılığı ile Ukrayna’nın farklı şehirlerinden gelerek bir süre Alanya’da yaşayan sanatçılar önce Alanya’nın doğal güzelliklerini ve sosyal hayatını gözlemlediler, daha sonra gözlemlerini tuvale işlediler. Bahse konu sanatçıların Alanya’mıza dair gözlemlerinin eserlerinden oluşan sergi bugün saat 16.00’da Kızılkule’de açıldı. 2 gün devam edecek serginin, Haziran ayında Kiev Büyükelçiliğimizin Kültür ve Tanıtma Müşavirliği aracılığı ile Ukrayna’nın başkenti Kiev’de de tekrarlanması planlanıyor. Her iki serginin de Ukrayna’da Alanya’nın tanıtımına önemli katkı sağlayacağına inanıyoruz” denildi. "Sanatçıların Gözünden Alanya" sanat sergisi ücretsiz olarak ziyaret edilebilecek.