GENEL - 11 Eylül 2018 Salı 13:46

Hayvan içme suyu göletleri daha kullanışlı

A
A
A
Hayvan içme suyu göletleri daha kullanışlı

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından merkez Yunusemre ilçesine bağlı Seyitli ve Koruköy mahallelerinde bulunan birer adet hayvan içme suyu göleti hem temizlendi, hem de genişletilerek daha kullanışlı hale getirildi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından merkez Yunusemre ilçesine bağlı Seyitli ve Koruköy mahallelerinde bulunan birer adet hayvan içme suyu göleti hem temizlendi, hem de genişletilerek daha kullanışlı hale getirildi.


Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri, üreticilerin faydasına yönelik çalışmalarını yapmaya devam ediyor. Tüm ilçelerde sürdürülen çalışmalar ile üreticilerin yanında yer alan Manisa Büyükşehir Belediyesi, ekonominin canlanması adına yaptığı çalışmaları üreticilerin hizmetine sunmayı sürdürüyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri Yunusemre ilçesi Seyitli ve Koruköy mahallelerinde yer alan hayvan içme suyu göletinde yaptığı temizlik çalışması sonrası gölet genişleterek üreticilerin hizmetine sundu. Eski haline göre daha büyük ve kullanışlı hale getirilen göletlerden artık daha fazla sayıda hayvan yararlanabilecek. Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanı Bircan Gençoğlu 17 ilçede sürdürülen çalışmaların aynı hızla devam edeceğini belirterek, üreticilerin yararına olacak çalışmaların teknik ekipler tarafından yürütülmeye devam edeceğini kaydetti.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Isparta Isparta’da kazaya müdahale eden ambulans ve polis aracına başka bir otomobil çarptı: 10 yaralı Isparta-Antalya karayolunda meydana gelen yaralamalı kazaya müdahale eden ambulans ve polis aracına aynı yolda seyir halinde olan başka bir otomobil çarptı. 2 polis aracı ve 1 ambulansın karıştığı zincirleme trafik kazasında 2’si çocuk, 3’ü sağlık görevlisi 10 kişi yaralandı. Kaza, Isparta-Antalya Karayolu’nun 8’inci kilometresinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, plakası ve sürücüsü öğrenilemeyen Opel marka otomobil yolda seyir halindeyken dolu yağışının etkisi ile kontrolden çıkarak refüje çıktı. Meydana gelen tek taraflı kazada 3 kişi yaralandı. Çevredekilerin 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ve polis ekiplerinin kazaya müdahale ettiği esnada aynı istikamette seyir halinde olan R.B (34) idaresinde olan 34 UZV 44 plakalı otomobil sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yol kenarında bulunan kaza yapan otomobile, ardından 32 A 5947 ve 32 A 5941 plakalı polis trafik araçları 32 FB 545 plakalı ambulansa çarptı. Meydana gelen zincirleme kazada, sürücü R.B ve aynı otomobilde yolcu olarak bulunan D.B (34), N.B (7) ve O.K.B (1) ambulans şoförü T.B. (41), ambulansta bulunan sağlık görevlileri M.Ş. (31) ve B.U (35) yaralandı. İkinci kaza sonrası olay yerine takviye olarak sağlık, jandarma ve AFAD ekipleri sevk edilirken kazada yaralanan 10 kişi olay yerinde yapılan ilk müdahalelerin ardından Isparta Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı.
Konya Trendyol Süper Lig: Konyaspor: 0 - Corendon Alanyaspor: 1 (İlk yarı) Trendyol Süper Lig’in 33. haftasında Konyaspor, Corendon Alanyaspor’u ağırlıyor. Mücadelenin ilk yarısı Alanyaspor’un 1-0’lık üstünlüğü ile sonuçlandı. Maçtan dakikalar (İlk yarı) 28. dakikada Alanyaspor’un sağ kanattan yaptığı atakta, Oğuz pasını ceza sahası içine giren Hassan’a aktardı. Hassan’ın şutunda meşin yuvarlak son anda defansa çarptı. 37. dakikada Konyaspor’un sol kanattan gelişen atağında Guilherme pasını Ethemi’ye gönderdi. Ethemi’nin son çizginden yaptığı ortada meşin yuvarlak kaleci Ertuğrul’da kaldı. 45+1. dakikada Oğuz Aydın, sağ kanattan ceza sahası içine ortasında topu alan Hadergjonaj’ın düzgün vuruşunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu. 0-1 Hakemler: Oğuzhan Çakır, Mehmet Salih Mazlum, Ali Tuna Konyaspor: Deniz Ertaş, Uğurcan Yazğılı, Adil Demirbağ, Hadebe, Guilherme, Nzonzi, Soner Dikmen, Ndao, Oğulcan Ülgün (Cicaldau dk. 10), Ethemi, Sambou Yedekler: Mehmet Erdoğan, Yunus Mallı, Prip, Cikalleshi, Cebrail Karayel, Kahraman Demirtaş, Ahmet Oğuz, Damjanovic, Moreno Teknik Direktör: Fahrudin Omeroviç Alanyaspor: Ertuğrul Taşkıran, Hadergjonaj, Furkan Bayır, Aliti, Balkovec, Richard, Janvier, Oğuz Aydın, Efecen Karaca, Yunus Özdemir, Hassan Yedekler: Yunus Karagöz, Lima, Novais, Ui-jo, Sisto, Fatih Aksoy, Eduardo, Yunus Bahadır, Anderson, Mert Torlak Teknik Direktör: Orhan Çıkrıkçı Gol: Hadergjonaj (dk. 45+1) (Alanyaspor)