GENEL - 23 Nisan 2018 Pazartesi 17:02

MAGİDER Maldanlı çocuklarla bayramı kutladı

A
A
A
MAGİDER Maldanlı çocuklarla bayramı kutladı

Manisa Girişimciler Derneği (MAGİDER), 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 98.

Manisa Girişimciler Derneği (MAGİDER), 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 98. yılı çerçevesinde çocukları unutmadı. MAGİDER ve MAGİDER CBÜ Topluluğu, Yunusemre ilçesinde bulunan Maldan İlkokulu’ndaki öğrencilerle bir araya gelerek 100 öğrenciye çeşitli hediyeler takdim etti.


MAGİDER Başkanı Ayberk Aloğlu yönetim kurulu üyeleri ve MAGİDER CBÜ Topluluğuyla 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını Yunusemre ilçesine bağlı Maldan Mahallesinde çocuklarla birlikte kutladı. Çocuklarla birlikte sandalye kapmaca, mendil kapmaca gibi çeşitli oyunlar oynayan dernek üyeleri çocuklardan büyük ilgi gördü.


Öğrenciler 23 Nisan’la ilgili çeşitli şiirler okuyarak bayramlarını kutlarken, MAGİDER üyeleri de öğrencilerin mutluluklarına ortak oldu. Okul Müdürü Funda Tabak ise, MAGİDER Başkanı Ayberk Aloğlu nezdinde bütün üyelere böyle güzel bir etkinlik gerçekleştirdikleri için teşekkür etti. Törenin sonunda dernek üyeleri 100 çocuğa çeşitli hediyeler dağıttı.


Çocukların bayramını kutlayan MAGİDER Başkanı Ayberk Aloğlu, “Bu bayram öyle bir bayramdır ki çocuklar için sadece bir tane ve sadece Türkiye’de kutlanan bir bayramdır. Biz Türkiye Cumhuriyeti olarak geleceğimiz olan çocuklarımıza verdiğimiz kıymeti bu şekilde gösteriyoruz. Bugün burada sizlerin neşesini paylaşmak, birlikte güzel bir vakit geçirmektir. Ulusal egemenliğimizin ve çocuklarımızın yarınlarının tehlikede olmadığı bir gelecek arzusuyla; büyüklerin ulusal egemenliğini, yavruların çocuk bayramını kutlar, Ulu Önder’i saygıyla yad ederiz” diye konuştu.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Hentbol Erkekler Süper Ligi’nde normal sezon sona erdi 2023-24 Hentbol Sezonu Erkekler Süper Ligi’nde 22 haftalık normal sezon, bugün oynanan karşılaşmalar ile ererken, Beşiktaş ligi ilk sırada tamamladı. 2023-24 Hentbol Sezonu Erkekler Süper Ligi’nde 22 haftalık normal sezon sona erdi. Beşiktaş Safi Çimento’nun birinci olarak tamamladığı Erkekler Süper Ligi’nde normal sezonu 1, 2, 3 ve 4’üncü sırada arasında tamamlayan takımlar Play-off Şampiyonluk Etabı oynarken, sezonu 5, 6, 7 ve 8’inci sırada tamamlayan takımlar “Play-Off Sıralama Etabı” oynayacak. Buna göre Şampiyonluk Etabı ilk tur müsabakaları; birinci (Beşiktaş) tamamlayan takım ile dördüncü (Spor Toto) tamamlayan takım; ikinci (Sakarya BBSK) tamamlayan takım ile üçüncü (Beykoz Belediyesi) tamamlayan takım arasında oynanacak. Şampiyonluk etabı ilk tur müsabakaları; üç müsabakalık serilerde, iki galibiyet üzerinden oynanacak. Bu serinin ilk iki maçı normal sezonu üst sırada tamamlayan takımın, üçüncü maçı normal sezonu daha alt sırada tamamlayan takımın sahasında oynanacak. Şampiyonluk etabı ilk tur müsabakalarında iki maç galip gelerek rakibini eleyen iki takım finale yükselecek. Play-Off Şampiyonluk Etabı final serisi ise beş müsabakalık seride üç galibiyet üzerinden oynanacak. Normal lig sezonunu beş ile sekizinci sıra arasında bitiren takımlar sıralama etabı oynayacak. Sıralama etabı ilk tur müsabakaları; beşinci tamamlayan takım ile sekizinci tamamlayan takım; altıncı tamamlayan takım ile yedinci tamamlayan takım arasında oynanacak. Erkekler Süper Ligi 22. hafta sonuçları: Rize Belediyesi 33-56 Beykoz Belediyesi Trabzon BBSK 30-33 Köyceğiz Belediyesi Spor Toto 31- 24 İzmir BBSK Sakarya BBSK 41-34 Nilüfer Belediyesi Beşiktaş Safi Çimento 51-23 Bahçelievler Belediyesi