YEREL HABERLER - 25 Ekim 2016 Salı 14:20

MASKİ’den Kula mahallelerine ziyaret

A
A
A
MASKİ’den Kula mahallelerine ziyaret

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdür Yardımcısı Şehnaz Başaran, Abone İşleri Dairesi Başkanı Sevinç Deniz ile birlikte Kula’nın mahallelerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.
MASKİ Genel Müdürlüğü, mahalleleri ziyaret ederek, Manisa genelinde sürdürülen çalışmaları yerinde incelemeye devam ediyor. Düzenlediği inceleme gezileriyle mahallelerin nabzını tutan MASKİ, vatandaşlarla görüşerek talepleri dinliyor. MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Şehnaz Başaran, Abone İşleri Dairesi Başkanı Sevinç Deniz ile birlikte, Kula ilçesini ziyaret ederek, vatandaşlarla görüşme yaptı. Öncelikle MASKİ Kula hizmet binasını ziyaret eden Genel Müdür Yardımcısı Başaran ve Abone İşleri Dairesi Başkanı Deniz, ziyaretin ardından sahada incelemelerde bulundu. Başaran ve Deniz, MASKİ Kula Sorumlusu Adem Zobudoğuş ve Abone İşleri Dairesi Başkanlığı’nda görevli personellerle birlikte Aktaş, Şehitoğlu, Emir Kaplıcaları, Kalınrahman, Körez, Ortaköy, Yurtbaşı Mahallelerini ziyaret etti. Mahalle sakinleri ve muhtarlarla bir araya gelen Başaran ve Deniz, MASKİ’nin mahallelerde yürüttüğü çalışmalarla ilgili görüşme yaparak, talepleri dinledi. Görüşme esnasında Genel Müdür Yardımcısı Başaran, kendisine iletilen taleplerle ilgili notlar aldırarak, ilgili dairelere konuyla ilgili bilgilendirmelerde bulundu.
“Vatandaşlarımızı memnun etmek asli görevimiz”
MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Şehnaz Başaran, talepleri dinlemek ve sorunları çözüme kavuşturmak adına incelemeler yaptıklarını belirtti. Başaran, “MASKİ Genel Müdürlüğü olarak 17 ilçemizdeki çalışmalarımız son hızla devam ediyor. Bu çalışmalarımız hakkında vatandaşlarımızın ne düşündükleri, onların görüşleri bizler için çok önemli. Verdiğimiz hizmetle onları memnun etmek bizim asli görevlerimiz. Kula ilçemizin mahallelerinde gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerde de mahallelerimizdeki çalışmalarımızı inceledik. Bunlarla ilgili mahalle sakinlerimizin görüşlerini aldık. Ek olarak istenenlerin, ihtiyaçların notlarını aldık. Vatandaşlarımız ve muhtarlarımız çalışmalarımızdan ve ziyaretimizden memnun olduklarını belirttiler. Bizler de misafirperverlikle karşılandığımız için çok memnun olduk. Yerinde inceleme yapmak amacıyla düzenlediğimiz bu ziyaretlerimize diğer ilçelerimizde de devam edeceğiz” dedi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir