YEREL HABERLER - 23 Temmuz 2016 Cumartesi 11:33

MHP’den demokrasi şehitleri için lokma hayrı

A
A
A
MHP’den demokrasi şehitleri için lokma hayrı

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Milliyetçi Hareket Partisi Turgutlu İlçe Başkanlığı tarafından darbe girişiminde şehit olan asker, polis ve sivil vatandaşlar adına döktürülen lokma hayrına katıldı. Başkan Şirin, birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği lokma hayrının Allah katında kabulünü diledi.
MHP Turgutlu İlçe Teşkilatı, 15 Temmuz’da bir grup asker tarafından yapılan darbe girişiminin ardından çıkan olaylarda hayatını kaybeden demokrasi şehitleri anısına bir lokma hayrı düzenlendi. Belediye hizmet binası karşısında düzenlenen hayra, Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Belediye Başkan Yardımcıları İskender Tunç, Ekrem Bölükbaşıoğlu ve Hakan Sezer, eski belediye başkanlarından Yasin Hoşbilgin, MHP İlçe Başkanı Ahmet Köktopçu, Ülkü Ocakları Başkanı Cemal Gürefe, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Gökhan Yörüyen, Engelleri Aşalım Derneği Başkanı Mehmet Çetin, Büyükşehir Belediyesi Turgutlu Koordinatörü İbrahim Kutar, daire amirleri, şehit ve gazi aileleri, parti yöneticileri ile vatandaşlar katıldı.
"Şehitlerimizi saygıyla anacağız"
Şehitler adına ilahiler ve duaların okunduğu lokma hayrında Türk Milletinin bir daha böylesi acı dolu günler geçirmemesini dileyen Belediye Başkanı Turgay Şirin, “15 Temmuz 2016’da yapılan kalkışmaya karşı canlarını ortaya koyarak şehadet şerbetini içen kahraman güvenlik güçlerimizi ve vatandaşlarımız saygı ile anacağız. Şüphesiz onlar vatan, millet için kendilerini feda ettiler. Bu anlamda Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Teşkilatımızın şehitlerimiz adına döktürdüğü lokma hayrının kabulünü diliyorum. Emeği geçenlerden Allah razı olsun. Şehitlerimize için Yüce Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum” dedi.
Darbe girişimini lanetledi
MHP Turgutlu İlçe Başkanı Ahmet Köktopçu da darbelerden en büyük zararı görmüş olan Ülkücü Hareketin mensupları olarak bu girişimi lanetlediklerini ifade ederek, “Ülkemizin böyle bir kaos ortamında şehit ve gazilerimiz varken yapılan müzikli ve mehterli eğlenceleri ilk günden beri tasvip etmiyoruz. Bu anlamda aziz şehitlerimiz adına lokma hayrında bulunuyoruz. Hain saldırılarda kaybetmiş olduğumuz şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralanan kardeşlerimize ise acil şifalar diliyorum. Demokrasinin ve devletimizin yanında olduğumuzu bir kez daha ifade ediyoruz. Hiç kimsenin şüphesi olmasın ki, Türk Milleti bu badireyi de atlatacak, Milli birliğimizi ve beraberliğimizin bozmaya kimsenin gücü yetmeyecektir. Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in de dediği gibi; ‘En kötü demokrasi en iyi darbe idaresinden daha evladır” şeklinde konuştu.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir