GENEL - 13 Ocak 2018 Cumartesi 09:25

Turgutlu Kaymakamı Uğur Turan, Gediz Elektrik’i ziyaret etti

A
A
A
Turgutlu Kaymakamı Uğur Turan, Gediz Elektrik’i ziyaret etti

Turgutlu Kaymakamı Uğur Turan, Gediz Elektrik Perakende Satış AŞ (Gediz) Manisa Bölge Sorumlusu Mehmet Emin Akcan’ı ziyaret etti.

Turgutlu Kaymakamı Uğur Turan, Gediz Elektrik Perakende Satış AŞ (Gediz) Manisa Bölge Sorumlusu Mehmet Emin Akcan’ı ziyaret etti. Akcan, Gediz’in Manisa’da sunduğu hizmetler ve faaliyetler hakkında Kaymakam Turan’a bilgi verdi.


Bir Aydem kuruluşu olarak İzmir ve Manisa illerinde yaklaşık 3 milyon müşterisine sürekli ve düşük maliyetli elektrik hizmetini sunma amacıyla faaliyet gösteren Gediz’in Manisa Bölge Sorumlusu Mehmet Emin Akcan, Kaymakam Turan’a, indirimli elektrik satış kampanyaları, yenilenen konseptiyle ve hizmet anlayışıyla çalışmalarını sürdüren Gediz Müşteri İlişkileri Merkezileri (MİM) ve Gediz İletişim Merkezi ile ilgili detaylı bilgiler verdi.


Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaret sonunda Turgutlu Kaymakamı Uğur Turan, Gediz ile Turgutlu Kaymakamlığı’nın bugüne kadar olduğu gibi bundan sonraki süreçte de yakın koordinasyon ve uyum içerisinde çalışmalara devam edeceğini söyledi. Gediz Manisa Bölge Sorumlusu Akcan ise, "Gediz, Manisa halkına mümkün olan en iyi ve kaliteli hizmetleri sunmaya devam ederek müşteri memnuniyetini sürdürmeyi hedeflemektedir." dedi.


Akcan, Turgutlu Kaymakamı Uğur Turan’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek Turan’a teşekkür etti. Kaymakam Turan da Gediz Manisa Bölge Sorumlusu Mehmet Emin Akcan’a teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul İstanbul’da balkonda genç kızı kurtarma operasyonu: Sigara içerken kilitli kaldı, kurtarılınca kendi haline güldü Kağıthane’de yaşadığı evin balkonunda sigara içerken kilitli kalan genç kız, itfaiye tarafından kurtarıldı. Kurtarma anları kameralara yansırken, aşağıya indirilen genç kızın ekiplere olayı anlatırken kendi haline güldüğü anlar renkli görüntüler oluşturdu. Kağıthane Hamidiye Mahallesi’nde geçtiğimiz günlerde meydana gelen olayda, lüks bir sitede yaşayan 23 yaşındaki İrem Öztürk, evde tek başına olduğu esnada sigara içmek için balkona çıktı. Genç kız sigarasını içtikten sonra eve girmek için balkonun kapısını açmak istedi ancak kilitli kaldı. Denemelerine rağmen kapıyı açamayan genç kız, kurtarılmak için cep telefonundan itfaiye ekiplerini arayarak ihbarda bulundu. Sigara için çıktığı balkonda kilitli kaldı İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, balkonda mahsur kalan genç kızın ihbarı yapan kişi olduğunu anlayınca şaşırdı. Hemen harekete geçen ekipleri, merdiven aracı yardımıyla genç kızın olduğu balkona ulaştı. Ardından da genç kız, kask giydirdikten sonra sepete alınarak aşağıya indirildi. Genç kız bile kendi haline güldü Genç kızın kontrolleri yapıldıktan sonra da kaskı çıkartıldı. Aşağıda ekiplerle konuşan İrem Öztürk, o anları anlatırken kendi haline gülmesi renkli görüntüler oluşturdu. Genç kız ardından polis otosuna bindirilerek evine götürüldü. Yaşananlar ise İhlas Haber Ajansı (İHA) kameralarına yansıdı.