GENEL - 17 Ağustos 2018 Cuma 11:44

Yatalak hastaya doğum günü sürprizi

A
A
A
Yatalak hastaya doğum günü sürprizi

Yunusemre Belediyesi Evde Bakım Hizmeti ekipleri, doğuştan yatağa mahkum olan Hüseyin İncike’ye sürpriz doğum günü kutlaması yaptı.

Yunusemre Belediyesi Evde Bakım Hizmeti ekipleri, doğuştan yatağa mahkum olan Hüseyin İncike’ye sürpriz doğum günü kutlaması yaptı. Sürpriz karşısında büyük şaşkınlık yaşayan İncike’nin mutluluğu gözlerinden okundu.


Yunusemre Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü Evde Bakım Hizmeti ekipleri, yaptığı doğum günü sürprizi ile doğuştan bedensel engelli bir vatandaşın daha gönlünü fethetti. Bakıma muhtaç hasta ve yaşlı vatandaşların sorunlarını ve her türlü ihtiyaçlarını yerinde çözerek, vatandaşların takdirini toplayan evde bakım hizmeti ekipleri, son olarak bedensel engelli Hüseyin İncike’nin yüzünü güldürdü. Hazırladıkları pastayla, İncike’nin Muradiye Mahallesi’ndeki evine giden ekipler, 27 yaşına giren Hüseyin’in mutluluğuna ortak oldu. Her şeyden habersiz şaşkın bir şekilde etrafında olup biteni anlamaya çalışan İncike’nin mutluluğu gözlerinden okundu. İncike, ekiplere teşekkür etti.


Yunusemre Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürü Ahmet Mustafa Süzer, İncike’ye yaptıkları doğum günü sürprizden dolayı mutluluk yaşadıklarını kaydetti. Süzer, “Hüseyin İncike kardeşimizle bir komşularının haber vermesi üzerine tanıdık. Evlerine ailesini ziyarete gittiğimizde Hüseyin’in çok mağdur olduğunu gördük. 3 yıldır da evde bakım hizmetini yapıyoruz. Doğum günümü kutlar mısınız demişti. Bizde böyle bir sürpriz yapmak istedik. İnşallah daha nice senelerde beraber kutlayacağız” diye konuştu.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Yozgat Depremden etkilenen Yozgat’ta 200’ün üzerinde ev ve ahırda hasar oluştu Tokat’ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen 5,6 büyüklüğündeki depremin ardından Yozgat’ın Kadışehri ve Aydıncık ilçelerinde 200’ün üzerinde ev ve ahırda hasar oluşurken vatandaşlar geceyi evlerinin bahçelerinde geçiriyor. Tokat’ın Sulusaray ilçesinde saat 18.11 sıralarında meydana gelen 5,6 büyüklüğündeki sarsıntı, Yozgat merkez ve ilçelerinde de hissedildi. Özellikle Kadışehri ilçesinde ve köylerinde hissedilen deprem nedeniyle vatandaşlar büyük panik yaşadı. Özellikle Kadışehri ilçesine bağlı Gümüşsu, Elmalı Çiftliği, Halı köy ve Yeltenli köylerinde deprem nedeniyle evlerde ve ahırlarda hasar oluştu. Evleri zarar gören vatandaşlar geceyi evlerinin bahçelerinde geçirirken jandarma ekipleri de artçı sarsıntıların devam ettiğini ve vatandaşların geceyi evlerinde geçirmemeleri konusunda uyardı. Sokaklara çıkan vatandaşlar, evlerinin bahçelerinde ve uygun arazilerde ateş yakarak ısınmaya çalışırken geceyi dışarıda geçireceklerini ifade ettiler. Öte yandan Yozgat Valiliğince sarsıntıdan etkilenen Aydıncık, Kadışehri ve Çekerek ilçelerinde eğitim ve öğretime bir gün süre ile ara verildiği duyuruldu. Geceyi sokakta geçiren vatandaşlardan Nazlı Doğan, "Önce bir gürültü geldi. Daha sonra sallanmaya başladı. Çocuklarımı yanıma aldım ama dışarı çıkamadım. Ayaklarımın bağı çözüldü. Sonra küçük oğlumu alıp dışarı çıkabildim. Şok oldum, çok şiddetliydi. Evimiz küçük bir hasar aldı, ahırımızda hasar var, hayvanlarımız dışarıda." dedi. Hacı Ahmet Gün de deprem dolayısıyla evlerinde hasar olduğunu söyleyerek, “Tavanlar kırıldı. Deprem olduğunda ben balkondaydım. Sallantı başladı. Tavanlar düşmeye başladı." şeklinde konuştu.