GENEL - 18 Ekim 2017 Çarşamba 15:00

Yeşilköy Çok Amaçlı Salonu bir ay sonra hizmette

A
A
A
Yeşilköy Çok Amaçlı Salonu bir ay sonra hizmette

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Yeşilköy Mahallesinde yapımı tamamlanan çok amaçlı salon binasında incelemelerde bulundu.

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Yeşilköy Mahallesinde yapımı tamamlanan çok amaçlı salon binasında incelemelerde bulundu. 565 metrekare olarak inşa edilen çok amaçlı salonu öğrencilerin yanı sıra vatandaşlar da sosyal etkinlikler için kullanılabilecek.


Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Yeşilköy Mahallesindeki okulun bahçesinde yapımı tamamlanan çok amaçlı salon binasında incelemelerde bulundu.


Yeşilköy Mahallesi Çok Amaçlı Salonunun bir ay içerisinde açılacağını ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, “Yeşilköy Mahallemiz, Büyükşehir Kanunu öncesinde Manisa’nın güzel köylerinden bir tanesiydi. Manisa’nın büyük köylerinden biri olan Yeşilköy Mahallemizde vatandaşlarımızın sosyal aktivitelerini yapabileceği bir salon yoktu. Şehzadeler Belediyesi olarak yaptığımız bir proje ile şuan içerisinde bulunduğumuz 565 metrekarelik salonun inşaatını yaptık. Çevre düzenleme çalışmalarının devam ettiği bu çok amaçlı salonumuzun açılışının inşallah 1 ay içerisinde gerçekleştireceğiz. Yeşilköy’de okuyan öğrenci kardeşlerimiz bu güzel ve geniş çok amaçlı salonda rahatça istifade edebilecekler. Öğrencilerimiz, kültürel, sanatsal ve kültürel etkinliklerini bu salonda rahatlıkla yapacaklar. Öğrencilerimizin yanı sıra Yeşilköy Mahallesinde yaşayan vatandaşlarımız bu salonda, düğünlerini, nişanlarını ve tüm sosyal etkinliklerini bu salonda yapabilecekler. İlçemize, halkımıza yakışır güzel bir çok amaçlı salonu Manisa’ya kazandırmış olduk” dedi.


Yapılan çok amaçlı salon ile Yeşilköy Mahallesinin güzel bir hizmete kavuştuğunu belirten Yeşilköy Mahalle Muhtarı İbrahim Fındıkoğlu da şunları söyledi: “Belediye Başkanımız Ömer Faruk Çelik bugüne kadar mahallemize vermiş olduğu bütün sözleri yerine getirdi. Bu noktada şahsında tüm belediye çalışanlarına çok teşekkür ediyorum. Mahallemizin yollarına parke taşı döşemeleri, ova yolları düzenlemesi son olarak ta bu çok amaçlı salon yapıldı. Mahallemizin büyük bir ihtiyacı bu şekilde karşılanmış oldu. Yeşilköy Mahallemize yapılan tüm yatırımlar için Belediye Başkanımız Ömer Faruk Çelik’e çok teşekkür ediyorum”

Bunlar Da İlginizi Çekebilir