YEREL HABERLER - 22 Temmuz 2016 Cuma 17:23

Yunusemre şehitlerimiz için lokma döktürdü

A
A
A
Yunusemre şehitlerimiz için lokma döktürdü

Yunusemre Belediyesi, 15 Temmuz Cuma akşamı Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) tarafından Türkiye Cumhuriyeti’ne gerçekleştirilen saldırılarda şehit düşenler ruhuna ilçede belirlenen 7 noktada lokma döktürdü.
Yunusemre Belediyesi, FETÖ tarafından gerçekleştirilen darbe girişiminde şehit olan vatandaşlar adına lokma döktürdü. Cuma namazı öncesi ve sonrası 7 noktada lokma hayrı yapıldı. Yeni Mahalle Yeşil Camii önünde döktürülen lokma hayrına Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, AK Parti Yunusemre İlçe Başkanı Zafer İkinci ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Yunusemre Belediye Meclis Üyeleri, daire müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, darbe kalkışmasında bulunanların Türkiye’ye ciddi bir tehdit oluşturduğunu kaydetti.
Halkın vatansever asker ve polisler ile beraber mücadele ettiğini belirten Başkan Çerçi, “Darbecilere hak ettiği dersi millet olarak, ülke olarak verdik. Ben buradan kahraman halkımıza, askerlerimize, polislerimize şükranlarımı sunuyorum. 240 civarında şehidimiz var. Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Onların mekânları cennet olsun. Bizlere şefaatçi olsunlar, rehber olsunlar. Akıllı, sağduyulu kahraman asker ve polislerimize saygı ve şükranlarımızı halkımız adına ifade ediyorum. Bu mücadele sürecek. Devletimizi, milletimizi, vatan toprağını her türlü dış güçlerden bu millet nasıl koruduysa içimizdeki hainlerden de dış destekli teröristlerden de en iyi şekilde korumasını bilecektir. Kimse boşuna heveslenmesin! Milletimizin seçtiği Cumhurbaşkanına, milletin seçtiği Meclise, Hükümete, darbe yapılmasına bu millet izin vermeyecek. Halkımız, seçimlerde ve seçimlerden sonra milli iradeye sahip çıkmasını biliyor. O açıdan halkımıza ne kadar teşekkür etsek azdır. Cuma Namazı öncesi ve sonrası şehitlerimiz adına 7 noktada halkımıza lokma hayrında bulunduk. Yüce milletimize teşekkür ediyor, şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum.” dedi.
Yunusemre Belediyesi, gün boyu Yunusemre Belediye Başkan Yardımcılarının katılımı ile lokma hayrı gerçekleştirdi. Yunusemre Belediye Başkan Yardımcıları Ramis Şiyak, Can Mercül, Şule Uygur, Kılıç Kaya, Mustafa Dandin, Saniye Altay ve İdris Avşar, Hacı Yahya Camii, Horozköy Merkez Camii, Merkez Efendi Camii, Laleli Camii, İmam-ı Azam Camii ve Uncubozköy Camii önlerinde gerçekleştirilen lokma hayırlarına katıldı.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir