YEREL HABERLER - 23 Mayıs 2017 Salı 11:33

Çocuklar istedi, vali talimatı verdi

A
A
A
Çocuklar istedi, vali talimatı verdi

Mardin’in Artuklu ilçesine bağlı Oğuz köyünde dün bir açılışa katılan Vali ve Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mustafa Yaman, etrafını saran çocukların, park talebini görmezden gelmedi.

Mardin’in Artuklu ilçesine bağlı Oğuz köyünde dün bir açılışa katılan Vali ve Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mustafa Yaman, etrafını saran çocukların, park talebini görmezden gelmedi. Hemen belediye yetkililerini yanına çağıran Vali Yaman, köye park yapılması talimatı verdi.


Merkez Artuklu ilçesine bağlı Oğuz köyünde dün açılışına katılan Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mustafa Yaman, köy çocukları tarafından “Vali amca hoş geldin” sloganlarıyla karşılandı. Vali Yaman’ın etrafını çeviren çocuklar, köylerine park yapılmasını istedi. Çocukları kıramayan ve taleplerini görmezden gelmeyen Vali Yaman ise, hemen bir belediye yetkilisini yanına çağırarak, köye park yapılması yönünde talimat verdi.


Talimatı duyan çocukların mutlulukları gözlerinden okunurken, çocuklar Vali Yaman’ın, “Vali amca çok yaşa” sloganları ile uğurladı.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir