YEREL HABERLER - 13 Haziran 2017 Salı 11:07

Terörün yaraları kardeş belediye destekleri ile sarılıyor

A
A
A
Terörün yaraları kardeş belediye destekleri ile sarılıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nden Mardin’in Dargeçit Belediyesi’ne ’Kardeş Belediyeler projesi’ kapsamında 10 araç hediye edildi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nden Mardin’in Dargeçit Belediyesi’ne ’Kardeş Belediyeler projesi’ kapsamında 10 araç hediye edildi. Mardin’e getirilen araçlar yapılan teslimat törenin ardından Türk bayrakları ile şehir turu attı.


Konuya ilişkin kısa bir açıklama yapan Dargeçit Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Yaşar Yeşiltaş "Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin ilçemize kardeş belediye olarak verdiği bu araçlar vatandaşlarımıza daha hızlı ve etkin bir hizmet sunma imkanı sağlayacaktır. Terör olaylarından sonra iyice zayıflamış olan belediye araç parkımız böylece zenginleşmiştir. Bu bağlamda ilçemize hiçbir zaman desteklerini esirgemeyen kardeş belediyemiz Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne ve değerli başkanları İbrahim Karaosmanoğlu’na ilçe halkımız adına teşekkür ederim" dedi.


Kardeş belediyeler projesi kapsamında hediye edilen araçların 1 cenaze nakil aracı, 1 gasilhane aracı, 2 çöp kamyonu, 2 çöp süpürme aracı, 2 sulama aracı ve 2 hafriyat kamyonu olduğu belirtildi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir