DÜNYA - 12 Şubat 2013 Salı 17:31

BUCASPOR, ERMAN GÜRAÇAR İLE YOLLARINI AYIRDI

A
A
A
BUCASPOR, ERMAN GÜRAÇAR İLE YOLLARINI AYIRDI

PTT 1. Lig takımlarından Bucaspor`da, sezon başında sportif direktör olarak göreve getirilen Erman Güraçar ile yollar ayrıldı.
Bucaspor yönetimi, sezon başında takımın başına sportif direktör olarak göreve getirdiği Erman Güraçar`la yollarını ayırdı. Sarı-lacivertli ekipte 2009-2012 arası üç sezon futbol oynayan Güraçar`la bazı konularda anlaşma sağlanamadığı için böyle bir karar alındığı açıklanırken, Bucaspor Basın Sözcüsü Cumhur Kaynar, Güraçar`a yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ettiklerini belirterek, ``Ancak herkes bilmelidir ki her ne kadar yolları ayırmış olsak da Erman Güracar halen Bucaspor Kulübü`nün bir parçasıdır. Ortada bir kırgınlık veya bir olay yok. Kendisi her zaman Bucaspor`un bir parçası olaca`` dedi.
``MANİSASPOR MAÇINI KAZANACAОIZ``
Ligin 22. haftasında kendi sahalarında oynayacakları Manisaspor maçını da değerlendiren Kaynar, Manisaspor karşılaşmasına mutlak galibiyet için çıkacaklarını söyleyerek, ``Play-off hedefimiz sürüyor. 3-4 maç arka arkaya seri yakalamalıyız. Takımımız bunu yapabilecek güçte ve kalitede. Karşıyaka`nın bizi yenmesi, bizim de Manisaspor`u yenmemiz sürpriz değil. Biz bu hafta her zaman olduğu gibi üç puan için mücadele edeceğiz. Artık çıkışa geçeceğimize inanıyoruz`` diye konuştu.
Bu arada Bucaspor`da, Pazar günü oynanacak Manisaspor maçında defans oyuncusu Efe Halil Özarslan sarı kart cezalısı olduğu için forma giyemeyecek.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir