YEREL HABERLER - 25 Ekim 2016 Salı 15:51

Erdemli’de mahallelerde aşure programları düzenleniyor

A
A
A
Erdemli’de mahallelerde aşure programları düzenleniyor

Mersin’in Erdemli İlçe Belediyesi, Muharrem ayı dolayısıyla tüm mahallelerde aşure programları düzenliyor.
Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği aşure programlarında Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu’nun yanı sıra MHP Erdemli ilçe Başkanı Bekir Özsu, belediye meclis üyeleri de programlara katılarak vatandaşlara aşure dağıttılar. Etkinliklerde konuşan Başkan Mükerrem Tollu, Erdemli Belediyesi olarak böylesine programları düzenlemekten ve vatandaşları bir araya getirmekten duyduğu mutluluğu ifade etti. Amaçlarının bu güzel günler vasıtasıyla vatandaşları bir araya getirerek birlik ve beraberliği kuvvetlendirmek olduğunu söyleyen Tollu, programlara gösterilen yoğun ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, katılım gösteren vatandaşlara ve bu programların düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti. Kendilerinin belediye olarak Erdemli için çok güzel hizmetler ürettiklerini belirten Tollu, “Hiçbir mazeretin arkasına sığınmadan hizmetlerimize devam edeceğiz. Bu çerçevede son derece güzel çalışmalara imza attık ve atacağız. Toplumun her kesimi ile bir araya geliyor, ülkemizin ve milletimizin ihtiyacı olan birlik ve beraberliği tesis etmeye gayret ediyoruz" dedi.
Konuşmaların ardından Tollu, mahallelerde vatandaşlarla bir araya gelerek, sorunlarını dinleyerek, çözümler bulmaya çalıştı.
Vatandaşlar da Erdemli Belediyesi’nin sunduğu tüm hizmetler için Başkan Tollu’ya teşekkürlerini sundular.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Şampiyonlar Ligi’nde PSG ve B. Dortmund yarı finalde UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Çeyrek Final rövanş maçlarının ardından Paris Saint-Germain ve Borussia Dortmund yarı finale yükseldi. UEFA Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek final rövanş maçlarının heyecanı iki maçla başladı. Sahasında ilk maçta İspanyol temsilcisine 3-2 kaybeden Paris Saint-Germain, Barcelona ile deplasmanda karşılaştı. Ev sahibi 12. dakikada Raphinha’nın golüyle 1-0 öne geçerken, 29. dakikada Ronald Araujo’nun kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kaldı. Fransız ekibinde Ousmane Dembele ilk maçın ardından bu maçta da fileleri havalandırarak eşitliği sağladı. İkinci yarıda oyun üstünlüğünü eline alan PSG, Vitinha ve Mbappe’nin golleriyle skoru 3-1’e getirdi. Paris ekibi 89. dakikada Mbappe ile bir gol daha bularak sahadan 4-1 galip ayrıldı. Toplamda 6-4 skor üstünlüğü olan PSG yarı finale yükseldi. Geri dönüşlerin yaşandığı maçta tur Dortmund’un Şampiyonlar Ligi’nde dikkat çeken eşleşmelerden olan Atletico Madrid - Borussia Dortmund karşılaşmasında gülen taraf Alman temsilcisi oldu. İspanya’da 2-1 tamamlanan ilk maçın dezavantajı ile sahaya çıkan Dortmund, ilk yarıda Brandt ve Maatsen’in golleriyle ilk yarıyı 2-0 önde tamamladı. Atletico, Hummels’in kendi kalesine ve Angel Correa’nın golleriyle eşitliği sağladı. Temponun arttığı mücadelede Alman sarı-siyahlılar, Niclas Füllkrug ve Marcel Sabitzer’in üst üste kaydettiği gollerle skoru 4-2’ye getirdi. Atletico Madrid’de kaleci Oblak, kritik kurtarışlarıyla farkı önlerken maç da bu skorla tamamlandı. Toplamda 5-4 skor üstünlüğü olan Borussia Dortmund, yarı final bileti aldı. Yarı finalde ilk eşleşme B. Dortmund - Paris Saint-Germain oldu. Şampiyonlar Ligi çeyrek final turunda bugün TSİ 22.00’de Bayern Münih - Arsenal, Manchester City - Real Madrid maçları oynanacak.