GENEL - 21 Ekim 2017 Cumartesi 10:33

Forum Mersin, 10 yılda Türkiye nüfusunun 2,5 katından fazla ziyaretçi ağırladı

A
A
A
Forum Mersin, 10 yılda Türkiye nüfusunun 2,5 katından fazla ziyaretçi ağırladı

Forum Mersin Alışveriş Merkezinin, bünyesindeki mağazaları, yaşam alanları ve düzenlediği etkinliklerle 10 yılda Türkiye’nin 2,5 katından fazla ziyaretçi ağırladığı bildirildi.

Forum Mersin Alışveriş Merkezinin, bünyesindeki mağazaları, yaşam alanları ve düzenlediği etkinliklerle 10 yılda Türkiye’nin 2,5 katından fazla ziyaretçi ağırladığı bildirildi.


Alışveriş merkezinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Akdeniz mimarisinin Türk motifleri ve modern unsurlarla harmanlanarak hayata geçirildiği AVM, 10 yıldır uluslararası platformlarda kanıtlanmış başarısı sayesinde Mersin ve çevre illerin çekim merkezi olmaya devam ediyor. İstihdam ettiği kişi yaklaşık 2 bin 500’ü bulan AVM, her ay bir Mersin kadar ziyaretçiyi ağırlıyor ve her ziyaretçi ortalama 2,5 saatini burada geçiriyor.


2008 yılında dünyanın en büyük uluslararası perakende ve gayrimenkul fuarı MAPIC’te ilk üçe girme başarısını yakalayan Forum Mersin, 2009 yılında Uluslararası Alışveriş Merkezleri Konseyi ICSC tarafından Avrupa’nın En İyi Alışveriş Merkezi ödülüne layık görüldü. 2010 yılında ise yine ICSC tarafından dünyada çapında AVM’lerin değerlendirildiği Best of Best organizasyonunda onur ödülüne layık görüldü.


206 mağazanın yer aldığı AVM, yüzde 100 doluluk oranıyla çalışırken, pek çok markanın başvurusunun sırada beklediği belirtilen açıklamada, kiralanabilir alanının ise 71 bin 500 metrekare olduğu ifade edildi. Açıklamada, “Bir araya getirmeyi başardığı perakende karması ile hem şehrin yerel kültürünü ve alışkanlıklarını ziyaretçilerine yansıtan hem de henüz şehrin hiç tatmadığı keyifleri Mersinlilerin beğenisine sunan Forum Mersin, yalnızca ticari değil kentin yaşam kültürüne yönelik bakış açısıyla da fark yaratıyor ve sosyal içerikli faaliyetlere ağırlık veriyor” denildi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Balıkesir Bandırma’da kapalı yöntemle prostat ameliyatı Balıkesir’in Bandırma ilçesinde Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tıp fakültesi kurulmasıyla birlikte üroloji kliniği güncel sağlık hizmetlerine devam ediyor. Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tıp fakültesinin kurulması ve hastanenin eğitim ve araştırma hastanesi statüsüne geçmesiyle birlikte üroloji kliniği, en güncel sağlık hizmetlerini sunmaya devam ediyor. Daha önce açık cerrahi ile Bandırma’da çeşitli ilklere imza atan üroloji kliniği, bölgede önemli bir üroloji merkezi haline gelmeye devam ediyor. Son olarak, laparoskopik (kapalı yöntem ile) prostat kanseri ameliyatı başarılı bir şekilde gerçekleştirildi. Üroloji Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Aykut Başer, hastanenin Bandırma ve çevresine en güncel tedavi yöntemleriyle yüksek kalitede sağlık hizmeti sunduğunu belirterek laparoskopik cerrahi hakkında şunları söyledi: "Laparoskopik radikal prostatektomi, prostat kanseri tedavisinde sıkça kullanılan bir cerrahi yöntemdir. Bu yöntemde, cerrah küçük kesiler yaparak bir kamera ve cerrahi aletler aracılığıyla prostat bezini çıkarır. Laparoskopik cerrahi, geleneksel açık cerrahiye kıyasla daha az invazif bir yöntemdir, bu da daha az kan kaybı, daha az ağrı ve daha hızlı iyileşme süreci anlamına gelir. Laparoskopik radikal prostatektomi, prostat kanseri olan erkekler için etkili bir tedavi seçeneği olabilir. Ancak, her hasta için uygun olmayabilir ve tedavi seçenekleri, hastanın bireysel durumuna ve kanserin evresine bağlı olarak değişebilir. Bu nedenle, prostat kanseri teşhisi konmuş hastaların, hatta tüm ürolojik kanserlerinde dahil tedavi seçenekleri hakkında hastanemize başvurarak detaylı bir şekilde bilgi almaları önemlidir."