YEREL HABERLER - 17 Ekim 2016 Pazartesi 15:30

Forum Mersin’de Fashion Week coşkusu

A
A
A
Forum Mersin’de Fashion Week coşkusu

Forum Mersin Alış Veriş Mağazası, Forum Fashion Week kapsamında birbirinden renkli etkinliklere ev sahipliği yaptı.
Forum Mersin, Forum Fashion Week etkinlikleri kapsamında tüm ziyaretçileri için birbirinden eğlenceli etkinliklere ev sahipliği yaptı. Etkinlikler kapsamında, Forum Mersin kadın ziyaretçilerinin kendi tasarımlarını yapmalarına olanak vererek, çocukların da birbirinden keyifli aktivitelerle hem eğlenmesini hem de öğrenmelerini sağladı.
Forum Mersin’in Forum Fashion Week kapsamında düzenlediği etkinlikte kadınlar, hünerlerini konuşturarak, kendi hazırladıkları çantalara sahip oldular. Katılımcılar ham keten çantalar üzerine şablon kullanarak ve el becerileriyle istedikleri renklerdeki kumaş boyalarıyla birbirinden renkli çantalar tasarladılar. Şık ve estetik tasarımların ortaya çıktığı bu çalışmada, etkinliğe katılan tüm Forum Mersin ziyaretçilerine kendi elleriyle hazırladıkları çantalar hediye edildi.
Miniklere özel atölyeler
Çocuklar için gerçekleşen atölye çalışmasında, Forum Fashion Week konseptine uygun olarak hazırlanan alanda çocuklar, tişörtlerini kendileri tasarladılar. Kumaş boyasıyla hazırlanan rengarenk tişörtler, bu güzel günün anısına çocuklara armağan edildi. Çocuklara özel etkinlikler bununla da sınırlı kalmadı. Minik ziyaretçiler kendi takılarını da kendileri hazırladılar. Son yılların beğenilen aksesuar tasarım setlerini çocuklar kendi zevklerine göre yeniden tasarlayarak, özgün ve şık tasarımlar elde ettiler. Üstelik çocukların kendi elleriyle hazırladıkları tüm özel tasarım bilekler kendilerine hediye edildi.
Forum Mersin, Forum Fashion Week boyunca tüm ziyaretçilerini kapak yıldızı gibi hissettirdi. Özel olarak kurulan alanda çekilen tüm fotoğraflar, dergi kapağı olarak düzenlendi. Dergi kapağı fotoğraflar magnete dönüştürülerek bu güzel günün anısına Forum Mersin ziyaretçilerine hediye edildi.
Forum Mersin’in, önümüzdeki günlerde de ziyaretçileri için birbirinden keyifli etkinliklere ev sahipliği yapmaya devam edeceği bildirildi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir