GENEL - 24 Ağustos 2017 Perşembe 12:32

Kaymakam Cinbir: "Her sıkıntıda benimle irtibata geçmek için geç kalmayın"

A
A
A
Kaymakam Cinbir: "Her sıkıntıda benimle irtibata geçmek için geç kalmayın"

Silifke Kaymakamı Şevket Cinbir, muhtarlar ile yaptığı toplantıda, "Silifke memleketiniz ve burada uzun yıllar boyunca yaşayacak olan sizlersiniz.

Silifke Kaymakamı Şevket Cinbir, muhtarlar ile yaptığı toplantıda, "Silifke memleketiniz ve burada uzun yıllar boyunca yaşayacak olan sizlersiniz. Bana düşen bir tuğla daha koyup, bir kademe daha yükselmeyi sağlamak" dedi.


Kaymakam Cinbir, Silifke Halk Eğitim Merkezi’nde yapılan toplantıda, bugüne kadar dile getirilen her sorunu ilgili kurumlarla görüştüğünü belirterek, “Yaşanan bir çok sorunu da yakınan takip ediyorum. Silifke’de göreve geldiğimiz günden buyana 5 yıla sığmayacak işleri 3 yılda yaptık. Bir çok projeyi hayata geçirdik. Yine eğitim alanında bu yıl 38,5 milyon liralık yatırım yapılmasını sağladık” ifadelerini kullandı.


Yaklaşık 3 saat süren toplantıda her sorulan soruya tek tek cevap veren Kaymakam Cinbir, “Silifke’de kamu hizmetleri yoğun bir şekilde devam etmekte. Mahallelerimizde, köylerimizde yönetici konumundaki muhtarlarımıza büyük görev düşüyor. Muhtarlar, mahallelerinde meydana gelebilecek her türlü aksaklığa karşı dikkatli ve temkinli olmalı. Eğitim, sağlık, ulaşım ve benzeri konularda görülen her türlü sıkıntıyı ister makamıma, ister telefondan her zaman bana ulaşıp, bilgilendirmelisiniz. Silifke Kaymakamı olarak ben ilçenin huzuru ve güvenliği için maaş alıyorum. Benim Silifkelilerden hiçbir beklentim yok. Amacım görevimi layıkıyla yapmak, sizlere, Silifkelilere yakışır bir şekilde hizmet vermek. Silifke memleketiniz ve burada uzun yıllar boyunca yaşayacak olan sizlersiniz. Bana düşen bir tuğla daha koyup, bir kademe daha yükselmeyi sağlamak. Bu yüzden sorunların çözümü konusunda Silifke Kaymakamı olarak her zaman her sıkıntıda benimle irtibata geçmek için geç kalmayın. Sizlerinde talepleri, istekleri ve eleştirileri varsa doğrudan birinci ağızdan öğrenilmesi, kayda alınması ve gereğinin yapılması sizlerin menfaatine olacaktır” diye konuştu.


Toplantıya, Silifke Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Yılmaz, Jandarma Komutanı Yüzbaşı Serdar Ağbaş, Sahil Güvenlik Komutanı Yüzbaşı Mustafa Söylemez, İlçe Emniyet Müdürü Murat Esertürk ve daire müdürleri katıldı.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir