YEREL HABERLER - 03 Aralık 2016 Cumartesi 13:41

Kocamaz, hasta ve hasta yakınlarını ziyaret etti

A
A
A
Kocamaz, hasta ve hasta yakınlarını ziyaret etti

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Mersin Devlet Hastanesi’nde tedavi gören hasta ve hasta yakınlarını ziyaret etti.
Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen ‘Bir Nefes Sıhhat’ projesi kapsamında geçtiğimiz günlerde Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde tedavi gören 450 hastayı ziyaret eden Kocamaz, bu kez Mersin Devlet Hastanesi’nde tedavi gören hasta ve hasta yakınları ile bir araya geldi.
Mersin Devlet Hastanesi Başhekimi Harun Özmen ile birlikte yataklı servisler bölümünde yatan hastaları tek tek ziyaret eden Başkan Kocamaz, hasta ve hasta yakınları ile sohbet ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.
Sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde ürettikleri projeler ile vatandaşların her zaman yanlarında olmayı amaçladıklarını söyleyen Kocamaz, “Mersin Büyükşehir Belediyesi olarak ‘Bir Nefes Sıhhat’ projemizi hayata geçirerek, hastanelerimizde tedavi gören hasta ve hasta yakınlarını ziyaret ediyoruz. Ziyaretler esnasında onlarla sohbet ediyor, sıkıntılarını paylaşıyoruz. Bunlar maddi değil, manevi karşılığı olan projeler. Biraz olsun dertlerini paylaşabiliyor, onlara moral verebiliyorsak ne mutlu bize” dedi.
Başkan Kocamaz’ı karşılarında gören hasta ve hasta yakınları ise kendilerini ziyaret edip, moral vermesinden duydukları mutluluğu ifade ederek, proje kapsamında kendilerine hediye edilen paketler için Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Başkan Kocamaz’a teşekkür ettiler.
‘Bir Nefes Sıhhat’ projesinin ikinci aşaması olan Mersin Devlet Hastanesi ziyaretinde, Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından 420 hastaya içerisinde hastanede yatarken ihtiyaç duyulabilecek malzemelerin olduğu çantalar hediye edildi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir