SPOR - 23 Ocak 2018 Salı 11:02

Mersin Büyükşehir Belediyespor’un bileği bükülmüyor

A
A
A
Mersin Büyükşehir Belediyespor’un bileği bükülmüyor

Bilyoner.

Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi’nde mücadele eden Mersin Büyükşehir Belediyespor’da, 5 haftadır alınan galibiyetlerin sevinci yaşanıyor. Üst üste gelen galibiyetlerden dolayı mutlu olduklarını söyleyen Genel Menajer Melahat Aydın, "5 maç üst üste kazandığımız için mutluyuz. Galibiyet serimizi sürdürüp, yukarılara tırmanmaya devam etmek istiyoruz" dedi.


Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi’ne zorlu rakiplerle oynadığı maçlarla başlayan Mersin Büyükşehir Belediyespor, 15 maç sonunda 9 galibiyet, 6 mağlubiyet aldı. 4 maçlık mağlubiyet serisinin ardından 5 maç üst üste kazanan Mersin ekibi, bu hafta oynayacağı OGM Orman Gençlik karşılaşmasını da kayıpsız geçerek, galibiyet serisine devam etmek istiyor.



"5 maç üst üste kazandığımız için mutluyuz"


Takımın genel durumuyla ilgili İHA muhabirine açıklamalarda bulunan Mersin Büyükşehir Belediyespor Genel Menajeri Melahat Aydın, lige zorlu maçlarla başladıklarını belirterek, "Bizim için ilk 2 hafta kötü geçti. Ligin en güçlü takımlarından ikisiyle oynadık ve mağlup olduk. Aslında yenebilirdik ama ligin başı olduğu için maçlarda çok direnemedik. Ardından ise oynadığımız 4 maçta güzel bir oyun sahaya yansıttık ve bu maçlardan galibiyetler aldık. Ancak Avrupa’da oynadığımız maçlarında etkisiyle bazı maçlarda takımımızda yorgunluk ortaya çıktı. Bu yüzden de 4 maç üst üste kaybettik. Bu maçlarda kötü oynamadık ama hem yorgunluğun verdiği etki hem de maçların kırılma anlarını iyi kullanamamamız mağlubiyetlerde etkili oldu. Tabii biz iyi bir takımız. İstediğimiz zaman her takımı yenebiliriz. Bu yüzden bu mağlubiyetleri kısa sürede unuttuk ve son 5 haftada oynadığımız maçlarda bunu gösterdik. Özellikle son hafta ligin en güçlü ekiplerinden biri olan Fenerbahçe’yi deplasmanda yenmek çok iyi oldu. Maçın çok zor geçeceğini ve kıran kırana olacağını biliyorduk. Tam da beklediğimiz gibi bir maç oldu. Biz maça çok iyi başladık ve ilk periyotta biraz sayı farkını açarak, maç sonuna kadar bunu koruduk. Maçın başından sonuna kadar sayı anlamında hep öndeydik. Maçı 78-73 kazanmasını bildik. Güzel bir galibiyet oldu. Takımımızı kutluyoruz" diye konuştu.



"Galibiyet serimize devam etmek istiyoruz"


Bu hafta sonu evlerinde OGM Orman Gençlik ile karşılaşacaklarını altını çizen Aydın, "Rakibimiz şu anda 6 galibiyet, 9 mağlubiyetle 11. sırada yer alıyor. Ancak bu durum maçın kolay geçeceği anlamına gelmiyor. OGM Orman Gençlik, ligin iyi ekiplerinden biri. Tecrübeli oyuncularının yanında genç ve dinamik oyuncuları da var. O yüzden bizi evimizde zorlu bir maç bekliyor. İlk maçımızı deplasmanda 7 sayılık bir farkla kazanmıştık. Şu anda biz de aldığımız galibiyetlerle 4. sırada bulunuyoruz. 5 haftadır kazanıyoruz ve bunu devam ettirmek istiyoruz. Hedefimiz için kazanmayı sürdürmemiz gerekiyor. Özellikle evimizde kaybetmek istemiyoruz. Seyircimize de büyük iş düşüyor. Onların desteği bizim için çok önemli. Onların da vereceği destekle evimizde oynayacağımız maçlardan güzel sonuçlar alacağımızı düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Frenleri tutmayan otomobil, 14 aracı biçti Ümraniye’de frenlerinin tutmaması sonucu kontrolden çıkan otomobil park halindeki 14 araca çarptı. Olay saat 21.45 sıralarında Ümraniye Armağanevler Mahallesi 23 Nisan Caddesi’nde meydana geldi. Frenleri tutmayan 34 DGK 750 plakalı Fiat marka ticari araç, seyir halindeyken Range Rover marka araca çarptı. Çarpışma sonucu lastiği fırlayan 34 DGK 750 plakalı hızını alamayıp 14 araca çarparak durabildi. Kazada şans eseri ölen yada yaralanan olmazken otomobillerde maddi hasar meydan geldi. Kazayı yapan sürücünün araçtan indikten sonra şok halinde olduğunu gören vatandaşların araması sonucu olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Maddi hasar meydana gelen bazı araçlar çekici yardımıyla götürülürken, kaza sonrası cadde polis kontrolünde trafiğe açıldı. Öte yandan kaza sonrası sürücü ifade için karakola götürüldü. Kazayı gören Zafer Karagül, "Bu yol tehlikeli. Yukarıdan gelen araba geldiği zaman bu aşağıdan yukarı araba çıkamıyor. Bu yolu tek yola çevirdikleri zaman veyahut yan yolla açtıkları zaman sıkıntı biraz azalabilir. Birkaç defa çöp kamyonu viraj alamadığı için oraya yuvarlandı. Gene bu dört yol ağzında 3-4 kere kazalar oldu. ’Ne oldu?’ freni tutmayan araba vura vura aşağı indi. Allah’tan büyük bir kazaya engel oldu" dedi. Başka görgü tanığı Serdar Burak Eker, "Doblo sürücüsü var bizim yaşlarımızda 2 tane çocuk, çok hızlı geliyorlar. Yerler de ıslak olduğu için hakimiyetini kaybetmiş. Önde bir panelvan vardı, ona sürttü. Sonra otomobile çarptı. Sonra jeep kurtulayım derken ona ön sağ kafasından çarptı. Sonra park halindeki araçlara çarparak tır dorsesinin orada durdu. Zaten Doblo’nun tekeri orada kaldı, kıvılcımlar falan çıkıyordu. Çocuk büyük ihtimalle şoktan dolayı sarhoş zannedildi, linç ettiler çocuğu. Polis geldi kaldırdı, ifade vermeye götürdüler. Kaldırıma çıkan araçlar oldu baya büyük maddi hasarlı kaza ama can kaybı yok. Ben 20 yaşındayım çocuk da benim yaşlarımda bir şey ama şoktan dolayı konuşamıyordu. Öyle üzüldüm kendisine" ifadelerini kullandı.